Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Tidligere
 2. Bruker Wurth sin Silikonspray. Denne er jeg kjempe fornøyd med. CarPro Perl er et absolutt kjempe produkt, men jeg ville foretrekke andre produkter enn CarPro Perl på dørpakninger osv..
 3. Er det noe bedre holdtbarhet på dedikerte pakning/gummi fornyere? Har brukt Carpro perl frem til nå siden den har litt flere bruksområder.
 4. Jeg er veldig glad i 1z (einzett) nå nextzett gummipflege
 5. Hvilke produkter anbefaler dere å smøre pakningene rundt dører på bilene med?
 6. For purple core sitt tilfelle så er den ph nøytral og fosfatfri. Spiser ikke galven på calipere heller :) Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 7. CarPro Iron-X Brukes daglig. Effektiv.. og drøy i bruk. Å så lukter den ikke som andre metallpartikkelfjernere.
 8. Jeg er snart tom for metallpartikkelfjerner og skal kjøpe meg en ny. Jeg har til nå kun erfaring med Korrosol og synes den gjør susen men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Valget pr. i dag står i mellom Blankbil Purple Core og Koch-Chemie Felgenblitz. Men jeg lurer litt på hvordan disse er i forhold til Korrosol? Har dere evt. andre gode mpf å komme med?
 9. Ja. Ble vesentlig bedre. Lyset på disse Outlanderene er en vits! Så det gjorde seg. Må se om jeg kan greie å ta noen bilder etterhvert så skal jeg få lagt ut resultatet.
 10. Knall Regner med at du er fornøyd med lyset også
 11. hjustad

  Heihei!

  Hei og velkommen! Tusen takk for skryt Det er det som holder oss motivert og gående!
 12. Nebby

  Heihei!

  Får vel lage meg en profil og si hei jeg òg da! Jeg er da 26 år gammel og kommer fra Kristiansand. Kjører lastebil/kranbil og er for øyeblikket innleid til et stort prosjekt i kommunen hvor vann/avløp blir byttet ut. Har også vært innom klargjørings bransjen da jeg mistet den gamle jobben, da fikk jeg en poleringsmaskin i hånda for første gang uten noe særlig god form for opplæring, så at klargjørere rundt omkring har et forferdelig dårlig rykte kan jeg stå inne for (men, jeg skylder på dårlig opplæring fra bedrift og innstramming på tid) Men jeg fikk det nå til etter mye prøving o
 13. Hun lurer nok sikkert på hvorfor setene i bilen er våte når ho setter seg inn også
 14. Det ble lys på bilen. Fikk montert det her om dagen. Valget falt på en Lumen Helios CS15 ledbar kjøpt på Black Friday hos BPK for en hyggelig pris. Gikk veldig greit å montere og koble til. Fikk en flatsikringsholder hos en bekjent som jeg koblet til på langlys sikringen. Så det funket fjell. Får se om jeg får tatt noen bilder en dag med resultatet.
 15. Jepp. Ofte det er olje eller gris på klutene og da liker jeg litt mer aggressiv vask enn bare mikrofibervask Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 16. Jeg bruker mikrofibervask i skuffen og apc eller en citrus basert apc i vaskeball Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 17. Kjøper du Kranzle så kjøper du en spyler "for resten av livet" Ingen spylere er i nærheten av opplevd kvalitet :) Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 18. Funker det å ha Mzr i såpedispenserskuffen i vaskemaskinen? Eller ellers vanlig APC for vask av mikrofiberkluter? Eller er milo greiere til vask av mikrofiberkluter. Hva bruker dere?
 19. longbow

  Høytrykkspyler

  Min gammle foma virker fortsatt, men eg begynner og bli lei av og overhale trommelen og skifte pakninger på den. Så eg vurderer og bytte den ut med noe nytt skikkelig. Har sett litt på foma varmtvannvasker, kransle og proff Karcher. Den eg har i dag er 600 liter, må hvertfall ikkje være noe svakere en denne. Hva tenker folk?
 20. Jeg synes du skal være dobbelt så stolt!
 21. Hei Erik! Begge disse er basert på hydrokarboner. Altså petroleumsbasert. Har ikke erfart at du får harde dekksider av dette. Det har derimot vært et og annet sjeldent tilfelle av at dekksidene blir brune, noe som kan se ut til å henge sammen med gummiblandingen. Ingen problemer med å påføre hver 14. dag.
 22. Jeg synes du skal være stolt!!!
 23. Fikk et tilbakeblikk på 2020 fra Spotify i dag. Vet ikke om jeg skal være stolt, eller..? (Det må nevnes at jeg har hengt med siden episode 3, så det er mye som har gått på repeat)
 24. Spørsmål om KC Ps og KC Pss.. Plast star og plast star silikonfrei er disse petroliumsbaserte,vannbaserte eller en annen mix? Har hørt at petroliumsbaserte gummifornyere gjør dekkene harde. Noen som har en formening om det er lurt å bruke PS og Pss en gang pr. 14 dag på dekk?
 25. Ikke testet den selv. Men av det jeg har hørt så er den ok.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk