Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Tidligere
 2. XC er så gromt [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 3. Får håpe jeg klarer å koble opp ledbaren på XC’en tilslutt Hadde litt håp om kunne greie å koble på 3 tusenmetere i tillegg med tid og stunder.
 4. Fremdeles håp [emoji85]håper på lysere tider nå når det blir mørkt Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 5. Nei, har du sett. Så masse aktivitet det var på dette forumet Litt oppdateringer på R'en. Fått ny headunit i bilen da jeg greide å ta knekken på den originale da jeg gjorde ett forsøk på å sette på ledbar på bilen. Resultatet ble: Fikk ikke til ledbaren og knertet headuniten. Da måtte jeg bare få kjøpt meg ny. Skulle helst hatt original spiller men får se med tid å stunder om jeg får tak i en jeg kan sette inn igjen. Etter en del jobb med å legge opp ledninger til forsterker, sub, handsfree og DAB så kom den nye spilleren på plass. Eneste er at jeg må ut med den igjen å kjøpe nye ISO kabler med adapter som gjør at jeg kan bruke rattstyringen. Og så til andre nyheter: Ny bil på tunet 2007 Volvo XC70 D5 185hk med 165.000km på telleren. Så da er S60'en oppgradert til kose/sommerbil Var litt deilig å kjøre en bil med litt bakkeklaring igjen. Kona sin Outlander teller ikke da jeg ikke kjører den til vanlig. XC'en er mye bedre å kjøre en den riskokeren. Så da er jeg klar for vinteren.
 6. Det er null stress [emoji108] Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 7. Har polerte alufelger på en Audi, får coating like godt feste på det som på lakk?
 8. Polering av glassruter. Hvordan fjerne merker etter vindusviskerne? Hvor grovt middel/pute? Hvilken type poleringsmaskin?
 9. Om jeg klarer å få tak i en ozonmaskin skal jeg få gjort det
 10. Når du har fått gjort den jobben og det har tørket helt opp så plaster du setet og ozonerer det også [emoji106] Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 11. Jeg er blitt anbefalt å ta ut setet av bilen. Skrubbe godt med surfex e.l og så bruke tekstilrenser. Så la setet stå å lufte seg i flere dager. Gjenta prosessen om nødvendig. Har ikke hatt tiden til dette enda, men tenkte jeg skulle gi det et forsøk.
 12. Funnet løsning enda? Tipper trekket må av og innmaten renses/byttes Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 13. Hvor i landet holder du til? Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 14. På vei til dyrlegen har katten klart å tisse ut av buret og dynket sete på min bedre halvdel sin nye Peugeot e-2008. Det er et delskinn/stoff sete og jeg har prøvd alle midlene jeg har av interiør og tekstilsåper uten hell. Lukter rett og slett forjævlig ? Er dette i det hele tatt noe som kan reddes eller er det bare å ta nytt sete på forsikringen?
 15. Hei jeg fikk noen malingsrester på bilen min, så kjøpte malingsfjerner. Sprayet over lakken og vinduet osv, og det fikk fint. Men mellom vinduene er det lite område med plexiglass på bilen hvor jeg klarte å spraye malingsfjerneren på plexiglassen, og det har dannet seg en hard voks/stiv overflate somnjeg ikke får vekk. Noen tips formå fjerne det?
 16. Det var ikke lett å finne gromfelger til denn komboen med høyt innpress og store brembos. Men etter mye frem og tilbake så havnet jeg på Savini SV-F2 i grafitt (https://saviniwheels.com/wheels/sv-f2/). Savini måtte ta mål fra min bil for å kunne produsere felgene, så jeg kan nok ha eneste eksemplar av Polestar2 med disse hjula. Coatet med UC Metal Guard. Dekksider med UC Quartz Tire.
 17. BenR

  Pontonger Rib

  Hei. Noen som vet hva som fungerer på Rib pontonger? Apc og børste? Polere med maskin? Og hvilken"Beskyttelse" som ikke er/blir glatt? Tenkte jeg skulle prøve meg frem, men hvis noen har prøvd før tar jeg gjerne imot tips ? Mvh. Ben
 18. Bedre sent enn aldri? Koch-Chemie Plast Star Silikonfri er en god slager på dørpakninger.
 19. Jeg har alltid buffet etter hvert område jeg jobber på - du kan jo teste å korrigere et større område og evt. bruke wipedown for å løsne opp restene?
 20. Jeg hadde en Mondeo selv en gang med slike lister. Jeg mener jeg bare kjørte over de med maskin. Ble noe bedre. Er nok best å bruke en liten maskin om du har tilgang til det.
 21. Hei. Har en 2011 Mondeo som de blanke listene rundt vinduene har blitt veldig stygge. Er det noen som har erfaring med polering av disse?
 22. Bare R. Basen har du allerede ;) Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 23. Skal jeg da legge base + R på nytt? Eller bare R?
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk