Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste uke
 2. Tidligere
 3. Polering av glassruter. Hvordan fjerne merker etter vindusviskerne? Hvor grovt middel/pute? Hvilken type poleringsmaskin?
 4. Om jeg klarer å få tak i en ozonmaskin skal jeg få gjort det
 5. Når du har fått gjort den jobben og det har tørket helt opp så plaster du setet og ozonerer det også [emoji106] Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 6. Jeg er blitt anbefalt å ta ut setet av bilen. Skrubbe godt med surfex e.l og så bruke tekstilrenser. Så la setet stå å lufte seg i flere dager. Gjenta prosessen om nødvendig. Har ikke hatt tiden til dette enda, men tenkte jeg skulle gi det et forsøk.
 7. Funnet løsning enda? Tipper trekket må av og innmaten renses/byttes Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 8. Hvor i landet holder du til? Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 9. På vei til dyrlegen har katten klart å tisse ut av buret og dynket sete på min bedre halvdel sin nye Peugeot e-2008. Det er et delskinn/stoff sete og jeg har prøvd alle midlene jeg har av interiør og tekstilsåper uten hell. Lukter rett og slett forjævlig ? Er dette i det hele tatt noe som kan reddes eller er det bare å ta nytt sete på forsikringen?
 10. Hei jeg fikk noen malingsrester på bilen min, så kjøpte malingsfjerner. Sprayet over lakken og vinduet osv, og det fikk fint. Men mellom vinduene er det lite område med plexiglass på bilen hvor jeg klarte å spraye malingsfjerneren på plexiglassen, og det har dannet seg en hard voks/stiv overflate somnjeg ikke får vekk. Noen tips formå fjerne det?
 11. Det var ikke lett å finne gromfelger til denn komboen med høyt innpress og store brembos. Men etter mye frem og tilbake så havnet jeg på Savini SV-F2 i grafitt (https://saviniwheels.com/wheels/sv-f2/). Savini måtte ta mål fra min bil for å kunne produsere felgene, så jeg kan nok ha eneste eksemplar av Polestar2 med disse hjula. Coatet med UC Metal Guard. Dekksider med UC Quartz Tire.
 12. BenR

  Pontonger Rib

  Hei. Noen som vet hva som fungerer på Rib pontonger? Apc og børste? Polere med maskin? Og hvilken"Beskyttelse" som ikke er/blir glatt? Tenkte jeg skulle prøve meg frem, men hvis noen har prøvd før tar jeg gjerne imot tips ? Mvh. Ben
 13. Bedre sent enn aldri? Koch-Chemie Plast Star Silikonfri er en god slager på dørpakninger.
 14. Jeg har alltid buffet etter hvert område jeg jobber på - du kan jo teste å korrigere et større område og evt. bruke wipedown for å løsne opp restene?
 15. Jeg hadde en Mondeo selv en gang med slike lister. Jeg mener jeg bare kjørte over de med maskin. Ble noe bedre. Er nok best å bruke en liten maskin om du har tilgang til det.
 16. Hei. Har en 2011 Mondeo som de blanke listene rundt vinduene har blitt veldig stygge. Er det noen som har erfaring med polering av disse?
 17. Bare R. Basen har du allerede ;) Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 18. Skal jeg da legge base + R på nytt? Eller bare R?
 19. Det er bare i Unc-r. Panseret, så det ble litt stort. Var klar over den kjappe herdetiden, men det ble noe high spot allikevel. Da er det kanskje ikke så mye arbeid. Takk for svar ?
 20. Hva har skjedd? Om det er i V1 så er det litt jobb å få vekk unc-r. Men om det sitter i R så korrigerer du til du er fornøyd før du wiper og coater panelet på nytt ?
 21. Har lagt et lag med Max Protect V1 + et lag med UNC-R. Topp stemning, men litt uhekdig med et panel og skal ta det på nytt. Hvor grovt skal man kjøre på med for å få det effektivt bort? Hard tysk lakk under
 22. Du gjør deg selv en bjørnetjeneste da polishen blir mye seigere å buffe av [emoji51] Sent fra min IN2023 via Tapatalk
 23. Hei! www.merknorge.no har 3M folie i alle størrelser, spesial farger kan evt bestilles. Ring evt.90770112 for mer info.
 24. Hvor lenge kan en "ferdigutkjørt" KC Heavy Cut H9.01 ligge på lakken før man tørker av? Tenker det er tid å spare her, om man kan gå over større områder før man tørker av polishen. Kjører selfølgelig små områder på 40x40cm, før puten blåses ren og nytt middel tilføres. Når man har funnet hvilken pute/polish kombinasjon, og kjørt test spot. Så trenger man vell ikke sjekke resultatet etter hver runde. Hvertfall når man har kjørt ut polishen helt. Da ser man jo nesten hvordan ståa er, med god belysning. Hva tror dere? Hvor lenge kan polishen ligge før man får problemer med å tørke av? Blir vell lettere å se hvor man har vært også da?
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk