Gå til innhold

Nelzy22

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nelzy22

  1. Dere nevnte at det er bedre å maskere for mye enn for lite. Men hva har dere å si hva slags teip man bruker? Er det ulemper og fordeler med å kjøpe billig teiper fra Jula/biltema osv vs de som man kan kjøpe på dedikerte nettbutikker som selger bilpleie produkter?
  2. Joda dette er Hyundai Ioniq. Så med andre ta det rolig med maskinen og kontroller hele tiden. Regner med at man må passe å gi seg når ting er helt ok.
  3. Hei, har del bruksriper på det området på bildet. Hva slags midler bør brukes for å fjerne riper på det området? Kommer til å bruke : ShineMate EP803 Rotary Polisher Kit men hva slags middel kan man bruke? Har Koch-Chemie F6.01 Fine Cut er dette ok? Eller hva anbefales?
  4. Super jobb. Kan jeg spørre hva du brukte på bak lyktene? Samme pute og polish som du brukte på lakken? Noe tips på hva man må passe på når det gjelder å fikse lykter generelt? Er disse i plast forresten? Regner med ulik metode når det kommer til glass/plast lykter? Du har vel ikke noe tips på 1stegs på en Hyundai Ioniq (sølv)?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk