Gå til innhold

longbow

Medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

longbow vant dagen sist 15. september

longbow hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Nøytral

Om longbow

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

96 profilvisninger
 1. Vil ikke koch chemie pol star være perfekt til kattevask av skinn? Og ellers interiør, viss man skal ha med en liten ferdig blandet flaske i bilen?
 2. Eg blåser rein padder med trykkluft, og det støver jo ned både meg og bilen. Så eg tok en vanlig gjennomsiktig plastkasse og borret hull i siden til den, og stakk inn slangen til støvsugeren. Skar så av en del av lokket på kassen. Eg har støvsuger som man kan koble inn verktøy i, så koblet inn en gammel poleringsmaskin, og bruker den som bryter for og starte avsuget. Da tar eg bare maskin og pad nedi kassen, starter støvsugeren og det er så godt som støvfritt. Får etter dette ingen støv på bil, og eg merker ingenting heller. De gangene eg har glemt og starte støvsugeren så merker eg godt
 3. Det ble sagt at dere anbefaler og dra over bilen med an aio 1-2 ganger pr år. Har dere noen forslag til produkter til dette, gjerne som du har prøvd selv.
 4. Ja, er dette eg tenker og uten og ha prøvd.
 5. Har hittil lagt microfiberene i bløtt i svak apc, og trøkt de i maskina etter en dag eller så. Har brukt Milo til dette tidligere. Men har nå kjøpt egen maskin til og ha i garasjen og tenker da at det er fornuftig med en dedikert microfiber vask. Så, er det noen som har testet de forskjellige og har noen formening om hva som funker best av dedikerte microfibervaskemiddlene som er ute og går?
 6. Koch chemise awc, blandet mellom 1-5 og 1-10 et heilt supert. Går over med felg blitzen en gang innimellom for og ta rust partikler.
 7. Eg bruker Scholl neo til dette. Funker supert, og tar ikkje mange sekundene og legge.
 8. Eg støtter forslaget om et dypdykk inn i statestikker som foreslår over her og.
 9. Eg kjører normalt medium pute, litt over medium press og fart, og blåser rent for hver runde. Eg tar hele biler med denne, enten som kjapp 1 stegs eller som fin steg på andre jobber.
 10. Eg har fått forskjellige resultater på forskjellige biler. Føler harde lakker er bedre i kalde omgivelser en myke lakker, men eg har ikkje forsket på dette.
 11. Tror det er mer på papiret. Må spørs det når man sier at en beskyttelse er død, men eg regner 2 mnd, Max 3 på den. Det er ett supert produkt som eg bruker mye, og er fantastisk og jobbe med. Tar også overraskende mye riper om man gjør det rett
 12. longbow

  Pistol til HT

  Eg har trommel på spyleren,og bruker bare den, den hadde klart enda noen meter innpå ser eg i ettertid. Men det er hovedsakelig for at det skal bli mer ryddig og spare plass eg har gjort det sånn.
 13. longbow

  Pistol til HT

  Eg lagde til ekstra lang slange på 22 meter, og har festet spyleren fast i veggen i garasjen. Er bare og slå på vannet og spyl, angrer ikkje ett sekund. Greit når eg skal spyle murene rundt huset og, når jo alt.
 14. Ja, den er overlegen på matter. Eneste er at den må henge og tørke en stund, og mattene må være helt tørre og det luktet karantene fest i Trøndelag. Bruker ta TS når eg har dårlig tid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk