Gå til innhold

longbow

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

longbow vant dagen sist 15. september 2020

longbow hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

479 profilvisninger

longbow's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

9

Nettsamfunnsomdømme

 1. longbow

  Høytrykkspyler

  Min gammle foma virker fortsatt, men eg begynner og bli lei av og overhale trommelen og skifte pakninger på den. Så eg vurderer og bytte den ut med noe nytt skikkelig. Har sett litt på foma varmtvannvasker, kransle og proff Karcher. Den eg har i dag er 600 liter, må hvertfall ikkje være noe svakere en denne. Hva tenker folk?
 2. Vil ikke koch chemie pol star være perfekt til kattevask av skinn? Og ellers interiør, viss man skal ha med en liten ferdig blandet flaske i bilen?
 3. Det ble sagt at dere anbefaler og dra over bilen med an aio 1-2 ganger pr år. Har dere noen forslag til produkter til dette, gjerne som du har prøvd selv.
 4. Ja, er dette eg tenker og uten og ha prøvd.
 5. Har hittil lagt microfiberene i bløtt i svak apc, og trøkt de i maskina etter en dag eller så. Har brukt Milo til dette tidligere. Men har nå kjøpt egen maskin til og ha i garasjen og tenker da at det er fornuftig med en dedikert microfiber vask. Så, er det noen som har testet de forskjellige og har noen formening om hva som funker best av dedikerte microfibervaskemiddlene som er ute og går?
 6. Koch chemise awc, blandet mellom 1-5 og 1-10 et heilt supert. Går over med felg blitzen en gang innimellom for og ta rust partikler.
 7. Eg bruker Scholl neo til dette. Funker supert, og tar ikkje mange sekundene og legge.
 8. Eg støtter forslaget om et dypdykk inn i statestikker som foreslår over her og.
 9. Eg kjører normalt medium pute, litt over medium press og fart, og blåser rent for hver runde. Eg tar hele biler med denne, enten som kjapp 1 stegs eller som fin steg på andre jobber.
 10. Eg har fått forskjellige resultater på forskjellige biler. Føler harde lakker er bedre i kalde omgivelser en myke lakker, men eg har ikkje forsket på dette.
 11. Tror det er mer på papiret. Må spørs det når man sier at en beskyttelse er død, men eg regner 2 mnd, Max 3 på den. Det er ett supert produkt som eg bruker mye, og er fantastisk og jobbe med. Tar også overraskende mye riper om man gjør det rett ?
 12. longbow

  Pistol til HT

  Eg har trommel på spyleren,og bruker bare den, den hadde klart enda noen meter innpå ser eg i ettertid. Men det er hovedsakelig for at det skal bli mer ryddig og spare plass eg har gjort det sånn.
 13. longbow

  Pistol til HT

  Eg lagde til ekstra lang slange på 22 meter, og har festet spyleren fast i veggen i garasjen. Er bare og slå på vannet og spyl, angrer ikkje ett sekund. Greit når eg skal spyle murene rundt huset og, når jo alt.
 14. Ja, den er overlegen på matter. Eneste er at den må henge og tørke en stund, og mattene må være helt tørre og det luktet karantene fest i Trøndelag. Bruker ta TS når eg har dårlig tid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk