Gå til innhold

longbow

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av longbow

 1. longbow

  Høytrykkspyler

  Min gammle foma virker fortsatt, men eg begynner og bli lei av og overhale trommelen og skifte pakninger på den. Så eg vurderer og bytte den ut med noe nytt skikkelig. Har sett litt på foma varmtvannvasker, kransle og proff Karcher. Den eg har i dag er 600 liter, må hvertfall ikkje være noe svakere en denne. Hva tenker folk?
 2. Vil ikke koch chemie pol star være perfekt til kattevask av skinn? Og ellers interiør, viss man skal ha med en liten ferdig blandet flaske i bilen?
 3. Det ble sagt at dere anbefaler og dra over bilen med an aio 1-2 ganger pr år. Har dere noen forslag til produkter til dette, gjerne som du har prøvd selv.
 4. Ja, er dette eg tenker og uten og ha prøvd.
 5. Har hittil lagt microfiberene i bløtt i svak apc, og trøkt de i maskina etter en dag eller så. Har brukt Milo til dette tidligere. Men har nå kjøpt egen maskin til og ha i garasjen og tenker da at det er fornuftig med en dedikert microfiber vask. Så, er det noen som har testet de forskjellige og har noen formening om hva som funker best av dedikerte microfibervaskemiddlene som er ute og går?
 6. Koch chemise awc, blandet mellom 1-5 og 1-10 et heilt supert. Går over med felg blitzen en gang innimellom for og ta rust partikler.
 7. Eg bruker Scholl neo til dette. Funker supert, og tar ikkje mange sekundene og legge.
 8. Eg støtter forslaget om et dypdykk inn i statestikker som foreslår over her og.
 9. Eg kjører normalt medium pute, litt over medium press og fart, og blåser rent for hver runde. Eg tar hele biler med denne, enten som kjapp 1 stegs eller som fin steg på andre jobber.
 10. Eg har fått forskjellige resultater på forskjellige biler. Føler harde lakker er bedre i kalde omgivelser en myke lakker, men eg har ikkje forsket på dette.
 11. Tror det er mer på papiret. Må spørs det når man sier at en beskyttelse er død, men eg regner 2 mnd, Max 3 på den. Det er ett supert produkt som eg bruker mye, og er fantastisk og jobbe med. Tar også overraskende mye riper om man gjør det rett ?
 12. longbow

  Pistol til HT

  Eg har trommel på spyleren,og bruker bare den, den hadde klart enda noen meter innpå ser eg i ettertid. Men det er hovedsakelig for at det skal bli mer ryddig og spare plass eg har gjort det sånn.
 13. longbow

  Pistol til HT

  Eg lagde til ekstra lang slange på 22 meter, og har festet spyleren fast i veggen i garasjen. Er bare og slå på vannet og spyl, angrer ikkje ett sekund. Greit når eg skal spyle murene rundt huset og, når jo alt.
 14. Ja, den er overlegen på matter. Eneste er at den må henge og tørke en stund, og mattene må være helt tørre og det luktet karantene fest i Trøndelag. Bruker ta TS når eg har dårlig tid.
 15. Testet denne selv, var død etter en uke. Testet en gang til og la den på jobben, står da inne i 18-20 grader, men eg fikk hvertfall ikke noe mer utav den da. Så viss noen vil ha dritten kan de få den om de betaler frakten.
 16. longbow

  Pistol til HT

  Eg har foma spyler. Eg kjøpte komplett idrobase kitt, og satt på hurtigkoblinger i begge ender, så går alt som en drøm. Om du ikke klarer og mikke til noe selv, så er det bare og svinge innom tess eller noe sånt, så presser de på rett kobling til deg. Koster bare en hundrings eller to. Er en drøm og bruke i forhold til alt annet enn har vert borti.
 17. Eg har igrunn samme liste som gooselake, eneste er at eg bruker kc gummifix på matter, den er rå på det.
 18. Eg sprayer på strike eller terwshe og skummer over etter noen minutter. Alle sier at du ikkje må gjøre dette for da får du kalk merker på lakken, men eg føler med på værmeldingen og tar det ca 30 min før det begynner og regne, ( bor i Bergen så det skjer ganske ofte ) og da regner kalk og drit vekk. Har ikkje hatt noe problem etter eg begynte og gjøre det slik. Ellers så tørker eg den så tør eg får den med vann,og blåser resten. Det gjør eg uansett om det er kattevask eller vanlig så lenge den ikkje skal ut i regnet rett etterpå.
 19. Eg har samme problemet selv, og har undersøkt litt, men ikkje gjort noe med det enda. Du kan lage deg oppsett selv ganske enkelt til en relativt rimelig penge som tar det aller meste. Problemet med alle disse løsningene er at (avhengig av hvor mye drit du har i vannet ) så blir filtrerene full på alt fra ca 500 liter til 2-3000 liter, så blir dyrt i lengden. Har man mulighet så vet eg at enkelte har samlet opp regnvann i ipc tanker og brukt det, det hjelper mye og.
 20. Historiepodden er og ganske bra
 21. Fant bare denne i farten, men finnes mange flere. https://car-spa.no/1/til/Diverse/Promax-kjemidispenser
 22. En på jobben har en gammel sykkel som bare står på utstilling og ikkje blir brukt. Den er i grunn helt strøken, og han vil ligge noe på Chrome så den ikkje forfaller. Hva kan man bruke der? Må ikkje ha noe slipende effekt, eller noe sånt. Coating er utelukka.
 23. Man får jo kjøpt sånne dispensere som blander i rett forhold, så da er det bare og tappe rett oppi. Koster ikkje all verden heller. Eg kommer til og kjøpe sånne på sikt, vi har slike på jobben og, og det funker fint. ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk