Gå til innhold

Stian Nese

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Stian Nese vant dagen sist 16. juli 2020

Stian Nese hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stian Nese's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

16

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ser ut som waterspots ja, tørker du bilen etter vask? ? Når jeg ser slikt så pleier jeg bare tørke vekk med en qd, hvis det ikke virker og de har stått lenge kan du prøve med en waterspot remover etter vask for å deretter vaske panelene igjen for å få vekk produktet ?
 2. Må få litt fart i forumet her igjen ? -1994 Audi 80 1,9 tdi -2002 VW Passat 1,9 tdi 4motion -1993 Audi 80 1,9 tdi (måtte ha ny grunnet kondemnerte den første? - 1994 Audi s2 Avant - 2007 Audi a3 170tdi quattro - 2004 VW Passat 1,9 tdi 4motion - 2013 VW transport 204tsi 4motion - 1996 BMW 3-serie, m50b25 kompressor, bur, og annet stasj - 2013 BMW 530d 6mt Har BMW nå, men er veldig glad i vag som listen viser ?
 3. Litt bilder og oppdatering. Har akkurat fått testet en ny dekkfornyer og må si meg ganske imponert foreløpig ?
 4. Kjører ikke med den sååå lav, den står på 21" hjul så får faktisk litt bakkeklaring, selv om det ikke er som originalt ? Slik er den under kjøring
 5. Det der må vell være grei skuring om man bruker litt god tid ? ? Så lenge standen er grei under drit og groms så er det jo bare kos, kribler litt i fingrene ?
 6. Litt bilder fra shoot ?
 7. Litt sommervær i Bergen og fått luftet vet og bil ? Fått seg en god vask og et lag med SW shield i påvente av full detailing. Syntes det er vanskelig å se nytt innhold her inne, og følge med på hva som skjer. Samt lurer jeg på om det er litt rolig med aktivitet her? ?
 8. Da har bilen fått seg nye bremser hele veien og ny controller/manifoild til luften ? Bremsene biter sinnsykt godt, gikk for yellowstuff denne gangen, støver også en brøkdel av OEM noe som vi som liker å ha det rent kan trives med ? Også hadde jeg dette skrekkeksempelet av fugleskitt ? heldigvis ikke noe skade skjedd
 9. CarPro reset? Denne booster ikke noe i allefall når jeg har brukt den på ubehandlet bil og ødelegger ikke noe når jeg bruker den på behandlet bil ? Selv liker jeg bath+ på biler med kun hurtigforsegling ?
 10. Sett noen gjøre det på youtube, så måtte være sikker? lurte på å bruke kompressoren jeg har, men skal se på det. Prøve litt også kanskje få filmet litt også? Er i hovedsak leppene på felgene, de som har det værst Takk for svar ?
 11. Jepp til at man slipper å buffe eller at man må? Høres ut som jeg skal prøve dette ? Hvilke kjøpte du på biltema? blir en slik også en trykkjusterer tenker jeg
 12. Et lite bilde med bilen pyntet for 17. mai? Og en fantastisk himmel her om dagen? nærmer seg sommer selv om det snødde 16. mai? Nye bremser og coating av felger står for tur
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk