Gå til innhold

Stian Nese

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Stian Nese

 1. Ser ut som waterspots ja, tørker du bilen etter vask? ? Når jeg ser slikt så pleier jeg bare tørke vekk med en qd, hvis det ikke virker og de har stått lenge kan du prøve med en waterspot remover etter vask for å deretter vaske panelene igjen for å få vekk produktet ?
 2. Må få litt fart i forumet her igjen ? -1994 Audi 80 1,9 tdi -2002 VW Passat 1,9 tdi 4motion -1993 Audi 80 1,9 tdi (måtte ha ny grunnet kondemnerte den første? - 1994 Audi s2 Avant - 2007 Audi a3 170tdi quattro - 2004 VW Passat 1,9 tdi 4motion - 2013 VW transport 204tsi 4motion - 1996 BMW 3-serie, m50b25 kompressor, bur, og annet stasj - 2013 BMW 530d 6mt Har BMW nå, men er veldig glad i vag som listen viser ?
 3. Litt bilder og oppdatering. Har akkurat fått testet en ny dekkfornyer og må si meg ganske imponert foreløpig ?
 4. Kjører ikke med den sååå lav, den står på 21" hjul så får faktisk litt bakkeklaring, selv om det ikke er som originalt ? Slik er den under kjøring
 5. Det der må vell være grei skuring om man bruker litt god tid ? ? Så lenge standen er grei under drit og groms så er det jo bare kos, kribler litt i fingrene ?
 6. Litt bilder fra shoot ?
 7. Litt sommervær i Bergen og fått luftet vet og bil ? Fått seg en god vask og et lag med SW shield i påvente av full detailing. Syntes det er vanskelig å se nytt innhold her inne, og følge med på hva som skjer. Samt lurer jeg på om det er litt rolig med aktivitet her? ?
 8. Da har bilen fått seg nye bremser hele veien og ny controller/manifoild til luften ? Bremsene biter sinnsykt godt, gikk for yellowstuff denne gangen, støver også en brøkdel av OEM noe som vi som liker å ha det rent kan trives med ? Også hadde jeg dette skrekkeksempelet av fugleskitt ? heldigvis ikke noe skade skjedd
 9. CarPro reset? Denne booster ikke noe i allefall når jeg har brukt den på ubehandlet bil og ødelegger ikke noe når jeg bruker den på behandlet bil ? Selv liker jeg bath+ på biler med kun hurtigforsegling ?
 10. Sett noen gjøre det på youtube, så måtte være sikker? lurte på å bruke kompressoren jeg har, men skal se på det. Prøve litt også kanskje få filmet litt også? Er i hovedsak leppene på felgene, de som har det værst Takk for svar ?
 11. Jepp til at man slipper å buffe eller at man må? Høres ut som jeg skal prøve dette ? Hvilke kjøpte du på biltema? blir en slik også en trykkjusterer tenker jeg
 12. Et lite bilde med bilen pyntet for 17. mai? Og en fantastisk himmel her om dagen? nærmer seg sommer selv om det snødde 16. mai? Nye bremser og coating av felger står for tur
 13. Hehe, var nok bare det ene bilde der det var så gøy regnr ? er ikke så altfor gale, skulle helst hatt 24242 men var litt for sen inn i landet Har RR på motorsykkelen ?
 14. Airbrush er gull. Veldig rett frem egentlig Spray på og la det herde eller må man buffe etterpå ? ? Har kjøpt mer coating for å ta leppene igjen da de har fått litt steinsprut og ikke holdt så godt akkurat der.
 15. Sommerhjul er kommet på endelig ? måtte shines litt så kantene på felgene trenger et nytt lag med coating. Lurer på å airbrushe dette på, noen som har erfaring med det ? Dessverre bare iPhone bilder, men 11proén har no blitt tålig bra ?
 16. Slitt selv med to biler av tilsvarende farge, min 21 ble gjerne litt aggressiv selv for fin steget. Prøvde 10 forskjellige komboer før jeg endte bra Hva kjørte du på sluttsteget? Aldri et problem å kutte nok men å rydde opp etterpå og avslutte perfekt ?
 17. hehe, helt klart at det er stivt, men gjør nytten det skal og da! mercedes er fine biler det! kunne tenkt meg en c63s med luft ?
 18. Bare så et bilde, så visste ikke om det var liter eller halv. Men ja heller vell mot en liten flaske da siden du sier den ikke er billig ? da får vi gjerne bedre produkter andre steder ?
 19. Bruker noe mf derifra, tørkehåndklene er helt super som skrevet over her ? Ser de også har fått metallpartikkelfjerner, så spent på om denne er noe!
 20. Det er litt tilsvarende å kjøre med coilovers. Man stiller de veldig selv etter ønske og behov, da hardhet, trykk i belger og rebound på demper. Jeg kjører rimelig lavt så jeg har det gjerne litt stivt, men ikke for stivt etter egen mening ? Men tror å ha komforten til en s-klasse er i allefall utenfor slik jeg har det og usikker på om det er mulig å få det så behagelig. Men at det er et veldig godt alternativ og behagelig i forhold til ønske er helt sikkert, pdd er den noe stivere enn en m5. Ligger godt på veien og har muligheter til å løfte den der det trengs og hvis jeg skal kjøre litt aktivt over fjellet. Sist, på coilovers endte jeg opp med to bulkede fremskjermer over til østlandet grunnet den var litt lav ?
 21. Takk for det! ? Haha, ikke så lett å sjekke, er ikke fjærer her i gården ??
 22. Denne har jeg sett før, på den go-cart banen ? fantastisk flott bil! går godt ser det ut til at den gjør også ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk