Gå til innhold

northcarspa

Medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Alt skrevet av northcarspa

 1. Kjører kun Karcher her i gården ? Støvsuger: Karcher NT 65/2 AP Rensemaskin: Karcher Puzzi 10/1 Damprenser: Karcher SC4 Både støvsuger og rensemaskin er i proff serien, mens damprenser er i "allemann" serien. Stor fornøyd!
 2. Bruker Wurth sin Silikonspray. Denne er jeg kjempe fornøyd med. CarPro Perl er et absolutt kjempe produkt, men jeg ville foretrekke andre produkter enn CarPro Perl på dørpakninger osv..
 3. CarPro Iron-X ? Brukes daglig. Effektiv.. og drøy i bruk. Å så lukter den ikke som andre metallpartikkelfjernere.
 4. Knall ? Regner med at du er fornøyd med lyset også ?
 5. Her går det veldig mye i Lazer og Lumen sine produkter. Ville tatt en titt på hjemmesiden til Ekstralys eller Arbeidslys.. der er mye forskjellig å velge mellom. Men se etter en ledbar som har kombinert lysbile, altså langt kastelengde og spredning. Hvis jeg skulle anbefale noe så måtte det være Lazer Linear 18 Elite. Tips: Den selges på tilbud på Arbeidslys.no ?
 6. Du er helt inne på hvordan dette skal gjennomføres ? Mange velger et ferdig "ledningsnett" fra Biltema eller Strands.. dermed et det bare å koble til ledningene. Bruk gjerne litt tid på å planlegge gjennomføringen da det er så mye penere med ledninger som er skjult. Sørg for et godt punkt for jording (viktig). I de ferdig produserte ledningsnettene er releet tilkoblet ledningsnettet og det lar seg ikke gjøre å koble feil der. Releet festes gjerne ved sikringsboks eller der det lar seg plassere uten at du får unødvendig bøy/press på ledninger og kontaktflater. Av det jeg vet så monterer våre Mitsubishi teknikere releet så nært sikringsboks som de kan, rett og slett for utseende, plass og tilgjengelighet. Om du fortsatt ikke finner ut av det så kan jeg kanskje bistå med bilder av montering.
 7. Den har uten tvil blitt en favoritt her også ? Bruker normalt bare "grønn" Alu-Devil, men den "røde" er alltid i nærheten hvis det skulle være behov ?
 8. Ble en liten uhøytidlig test av Tuga Chemie sin Alu-Devil felgrens da det var på tide med ny felgrens. Denne felgen har over tid blitt utsatt for bremsestøv osv. Nevnes at det ved demontering av felg så lot ikke bremseskive seg bevege stort og det manglet mer eller mindre begge bremseklossene (den ene var helt borte). Varme også vært en påvirkende faktor her pga til dels blokkerte bremser * 1 runde med Alu-Devil Rød (syrebasert felgrens). * 2 runder med Alu-Devil Grønn (ikke syrebasert). Forskjellige børster/koster ble også brukt. Det kan nevnes at det på innsiden av felgen ble brukt en kniv for å dra av belegget. Ble ikke tatt bilde av dette, men belegget kom ut i mer eller mindre sin helhet ? Jeg kan på det sterkeste anbefale Tuga Chemie Alu-Devil til den som måtte ønske en knall god felgrens.
 9. Hva kan mann si her da som er dekkende nok? Uansett så er dette et vakkert stykke arbeide uten tvil ? Applaus er på sin plass ? Kan jo også nevne at bruken av CarPro produktene gleder en CarPro "nerd" stort ?
 10. Her er hvertfall min liste over produkter som brukes på "privat" bilen ? CarPro CQuartz UK 3.0 på lakk (2 lag) som deretter toppes med et lag CarPro Gliss. CarPro Dlux for alt av plastikk og felger. CarPro Fly by Forte på vinduer og takluke. Noen som sa jeg er CarPro nerd? Isåfall så stemmer det godt.. ?
 11. Outlander kommer i to forskjellige "svarte" farger. Ruby Black som har litt rødt i seg og Amethyst Black som bare.. er svart ? Ut fra bildene så kan det se ut som du har en Ruby Black, hvilket er den fineste av disse to fargene ? Lykke til med en kanon bil og en vakker farge ?
 12. Har vært i en lengre diskusjon med sterke meninger om rett metode for spyling av bil er "nedenfra og opp" eller "ovenfra og ned". Så nå spør jeg menigheten her inne.. hva er rett? Personlig så bruker jeg "nedenfra og opp", det har bare falt seg naturlig å derfor bare blitt sånn. Tenker det er på tide å få avsluttet diskusjonen før det blir BLODIG alvor ?
 13. Vakkert resultat ? Snakker vi Ruby Black eller Amethyst Black farge? Klarte ikke helt å se ? Uansett så ut fra resultatet og min egen erfaring med disse to fargene så er du endel over amatør nivå ?
 14. Keep preaching the truth brother ? Selv om jeg benytter utelukkende CarPro sine produkter så betyr ikke det at disse enten er bedre eller dårligere enn alle andre merker, men heller det at dette er et merke jeg kjenner og vet hvilket kombinasjoner av produkt og pads som virker. Om naboen bruker Rupes eller Menzerna så er ikke det noe jeg bryr meg om så lenge han/hun er fornøyd. Syns det blir litt for ofte "dette produktet er så mye bedre enn dette produktet" holding. Jada.. jeg har da den "litt spesielle" polishen liggende inne i et mørkt skap i tilfelle jeg skulle møte på lakken fra hælvete ?
 15. Bruker kun CarPro sine pads. FlashPad for grov arbeide og Orange pad for fin jobben.
 16. Stemmer nok at lakken ikke er av den tykkeste sorten ? Har personlig kjørt grov kombo flere ganger uten at dette har skapt noen problemer. Hvor grovt du må gå kommer jo ann på tilstanden på lakken. Har ikke så mye erfaring med produktene du nevner her da jeg bruker utelukkende CarPro sine produkter. Mener at Scholl S20 og blå Spiderpad er en velbrukt kombo av forskjellige bilprodusenter, men her kan jeg selvfølgelig ta feil.Jeg ville prøvd forskjellige kombo for å komme frem til en som fungerer for deg.
 17. northcarspa

  Wurth?

  Helt korrekt ? Ikke for at disse produktene er dårlige i seg selv, men det finnes bedre og mer utviklede produkter på markedet.
 18. Mye bling-bling ja ? Men på rette kjøretøy så er det vakkert uten tvil ? Her ville jeg brukt en "liten" Shine Mate maskin tilkoblet en vinkelskiper eller noe slik for justering av hastighet. Deretter hadde jeg nok kjørt på med CarPro MetaliCut.
 19. Vakkert ? Er så vakkert at jeg nesten får en tåre i øyekroken ?
 20. Kwazar Venus Acid Line ? Sier ikke mer... https://www.bilpleievelgeren.no/diverse-pumpeflasker/kwazar_venus_pro_hd_acid_1_5_liter_rod___3724747?gclid=Cj0KCQiAhojzBRC3ARIsAGtNtHV2ywSPbGojymLD9lTATarRO2Z6cbULqfsQLG-GEsUJlNCV8pBHmFEaAvTsEALw_wcB
 21. Sliter fortsatt med å få selgerene på jobb til å forstå at tørkepapir ikke er holdbart for tørk av vindu. Utrolig hvor vanskelig det skal være ?
 22. Nesten litt for godt til at det er sant? ? Bruker selv CarPro Hydro2 Lite og den er enda lettere å legge en den du beskriver her. Spray på å skyll av. CP Hydro2 Lite varer 2 - 3 mnd her oppe i nord(med forbehold). Kan vel si det sånn at det går fra fine vær forhold til det litt mer ekstreme inkludert salting av veier osv. Finnes også en variant som kommer i konsentrat som har enda bedre holdbarhet. Kan nevnes at jeg personlig har vært stor tilhenger av Fusso, men av forskjellige årsaker så er den lagt bort. Men en ting skal Fusso ha.. den holder det den lover og mer til.
 23. Som alltid så går det i CarPro produkter her i gården ? Kan anbefale CarPro Clarify og CarPro GlassFiber klut ? Men et lite tips om du skulle prøve denne kombinasjonen: * Spray lett direkte på kluten, ikke direkte på glasset. * Etter at du har tørket over glasset noen runder så snur du kluten. * Tørk så over med en tørr og ren side på kluten for å fjerne siste rest.
 24. Hehe ? You got it ? Tar en test når den gamle plastbåten skal rigges for sesongen ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk