Gå til innhold

tunKX

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tunKX vant dagen sist 7. juni 2020

tunKX hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Nøytral

Om tunKX

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

174 profilvisninger
 1. De politiske analysene til Håkon er det skremmende lavt nivå på..... Bilpleie derimot, der er han på hjemmebane flink og interessant og lytte til. Stå på gutter......
 2. Britemax puremax er vel den som blir nevnt oftest når det gjelder nøytrale såper. Jeg liker 3D Pink svært godt, tror den er i samme kategori som Britemax..
 3. Hvis man skal ha en alkalisk felgrens synes jeg produkter type Surfex gjør en god nok jobb. Skal man ha noe som fjerner metallpartikkler i tillegg er f.eks KC Felgenblitz fin.
 4. tunKX

  Valg av skumkanon

  Er fornøyd. Som nevnt, min eneste erfaring er Piumaen så sammenligningsgrunnlaget er lite. Den har jo fast blandingsforhold, med min spyler er det 6.5% ( oppmålt med Kranzle 1050tst). Justerer konsentrasjonen med forholdet såpe-vann i beholderen og det fungerer greit for meg. Selv så lite som 1% blanding ut fra kanon ( vorreiniger b såpe) blir det bra kvalitet på skummet. Så ja, tommel opp fra meg.
 5. tunKX

  Valg av skumkanon

  Min eneste erfaring med skumkanon er Idrobase Piuma. Har aldri tenkt på at den er "tørst". Bruker ca 2/3 av beholderen ved en skumpåføring. 1 hull er da åpent rundt plastikk ring, som gir i mine øyne bra konsistens på skummet. Bruker ca 2 dl såpe ved hver vask, som utgjør ca 2% ut av kanon med min spyler. Hva slags erfaring ang forbruk har dere med andre kanoner?
 6. Sjekk ut denne videoen, det er gutten sin med yrkesstolthet..... Her skjer det magiske ting 3.15 ut i videoen.........
 7. Cg sin Green Clean funker fremdeles
 8. Konspirasjonspodden og Taakeprat...
 9. Jeg skal legge Bilt-hamber Finis wax til våren. Ikke noe high end produkt, men får mye skryt i England. Gleder meg....
 10. Mjælk, hemmat, medda'n (middag), dassebukse.
 11. Autoglaze sin glassrens er jeg svært fornøyd med. Forskjellen jeg oppdaget med denne glassrensen er at man har god jobbetid før den tørker. En del glassrenser tørker/fordamper fort, dette kan føre til striper og skjolder. Som nevnt tidligere er dedikerte glasskluter et must.
 12. Den pumpeflasken har jeg stående selv. Skal prøve den neste gang, solvent modellen ble det ikke noe greie på.
 13. Brukte for første gang denne avfettingen i dag på selvvaskeanlegg. Opplevde at det var vanskelig å påføre produktet med Kwazar lavtrykksprøyte beregnet for peteokjemi. Avfettingen er noe tykkere i konsistens, tror det er derfor sprøytetåka ble en " hard" stråle. Flere som har samme erfaring? Hva slags pumpekanne bruker andre på denne avfettingen? Effekten av produktet var forøvrig meget bra.
 14. Hei! Når man bruker petrokjemi på felger er det fort gjort at noe havner på dekksidene. Dette kan medføre til brune flekker/rennemerker på dekksidene. Mitt spørsmål er om man unngår dette med Blankbil sin avfetting, siden den har en annen sammensetning?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk