Gå til innhold

Rune

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Rune vant dagen sist 27. februar 2020

Rune hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

9

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan ta noen etterbilder ved hjulbytte og for å se hvordan det ser ut ja @e30 tic ?
 2. Snaaaart freddan'...og parker forsiktig i helgen ? ?
 3. Mulig det er det som er årsaken @hjustad . Det som er merkelig, er teksten som Tesla skriver på sine sider om hva garantien dekker; "mot gjennomrusting av karosseriplater (hull som oppstår fra innsiden ut) som en følge av material- eller produksjonsfeil i 12 år, uansett kjørelengde." Altså fra innsiden og ut....? og dermed dekker den ikke påvirkning fra utsiden og inn slik salt gjør hvis jeg har forstått det riktig da? Samtidig mister du denne garantien om du velger å rustbehandle bilen - og her forstår jeg teksten slik at det gjelder all type rustbehandling; "Unntak: Kjøretøy som er rustbehandlet, som for eksempel antirust- og understellsbehandling;" Skal liksom ikke være lett ?
 4. Tesla er ikke så happy for understellsbehandling av sine biler - og dette er også beskrevet i garantien til bilen ?. Jeg var derfor på utkikk etter ett alternativ som jeg kunne ha på.....NOE er da iaf bedre enn ingenting tenkte jeg. Kom da over Bilt Hamber Dynax UC som er en klar 'voks' og korrosjonshemmer som skal sprayes på understell. Bilen er jo i hovedsak aluminium og gjennomgått behandling med ulike kjemikalier i bad - men hjuloppheng og div er jo ikke gjennom den samme behandlingen som selve karosseriet - så jeg tenkte derfor å benytte dette på hjuloppheng først og fremst - og teste det i vinter og se om det gir noen effekt ?. Bilen ble først vasket ned, sprayet på Surfex-Hd, forvask med Autofoam og så håndvask med 3D Pink - tokk deretter av dekk og demonterte plast i frunk for å komme til hjuloppheng så godt det var mulig og vasket hjulbuer med samme kombo. 3 gode lag ble lagt av Dynax UC - tokk også dette på skruer/muttere som er i og rundt bakluke - som har en tendens til å ruste. Deretter ble også all plast samtidig gitt en omgang med CG silk shine for" litt beskyttelse" - samt filten i hjulbuer fikk ett lag med Gtechniq Smart Fabric for å forhindre is svuller (iaf verdt ett forsøk var tanken). Etter vask ble også også bremseskiver sprayet med Bilt Hamber Atom Mac (som jeg også har benyttet igjennom vinteren på understell og bremseskiver etter vedlikeholdsvasken). Håper at denne 'voksen' har bidratt noe mot å hemme saltskiten i å spise opp bilen min ?. Hvis andre har benyttet samme produkter så gi gjerne ett pip i tråden her ??
 5. Rune

  intr0o.

  "Mann" på 47 vintre, men like barnslig ? - emigrert til Sande i Vestfold & Telmark nylig, er født i Lier og oppvokst i Drammen. Nybegynner på 4 året - og føler det alltid er noe nytt å lære og nytt å prøve (derav den stadig voksende boden med bilpleieprodukter ?). Jobber som nettverksmann i en større statlig bedrift og er i overkant opptatt av teknologi, bil og bilpleie....derav også mitt elsk/hat forhold til Tesla (elsk på teknikken/nyvinningene, men hat på kundeservice og kvalitet på enkelte komponenter av bilen ?). Shiner bil så ofte jeg kan - samt tar noen vennetjenester og små oppdrag for klargjøring til salg - og håper å lære mer av folkene her inne og å kunne bidra om det er mulig. Legger ved ett bilde av min 'pride and joy' ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk