Gå til innhold

Trolind

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Trolind

 • Rang
  Nybegynner
 1. Kunne dere tatt en liten runde på pleie om det som man av og til henger bak bilen, tilhengeren? Forsøkte tipset til Tommy med polish på alu kappel, koch polish på alu ble for øvrig helt kreshe, hadde igjen en dært AutoGlym - som faktisk har imponerte. Men gjerne en prat om geniale ting å gjøre for å holde ting rent (og til dels pent).
 2. Trolind

  Wurth?

  Er det noen som har erfaring med polish fra Wurth, er det god shit? Dette er vel noe rebrand greier, flaskene ligner veldig på Rupes sine, kanskje tilfeldig? (hæll itte)
 3. Har, eller rettere sagt har ansvar for en gammel Ambulanse tilhørende Oslo Røde Kors Hjelpekorps. Vi prøver få en liten heving av finish på doningen, både teknisk og utseende. I den siste anledning et spørsmål, hæll to tenkjer je. Skai trekket i seteryggen holder på å løsne, noen med gode tips? Hvilke produkter kan jeg bruke for å ta vare på skai forresten? La ved noen bilder, om det er til hjelp. Ja, og et som viser hvordan doningen ser ut. (Dog uten panser og på bukker. Vårklargjøring, og overhaling av bremser pågår.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk