Gå til innhold

Tommy

Grunnlegger
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Tommy vant dagen sist 27. mai

Tommy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

115 Utmerket

3 følgere

Om Tommy

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 25. des. 1988

Nylige profilbesøk

200 profilvisninger
 1. Nå har ikke jeg testet ekstremt mange forskjellige typer, men har prøvd både Micro Restore og 3D Towel Kleen. Begge fungerer fint. Antar de andre produktene også gjør samme susen. Har du veldig møkkete kluter så er det uansett greit med en forvask i APC som du skriver
 2. Quattro er hyperheftig og selges nesten ikke lenger, Fe er heftig og er i salg. Begge må man ha orgnr for å kjøpe. I grove trekk har Qa flussyre, det har ikke Fe. Begge er, som du sikkert vet, syrebaserte.
 3. Det du lurer på her er faktisk litt vanskelig å svare på. Det spørs helt på beskyttelsen som er lagt, og produktet som brukes for å vedlikeholde. Nms er laget for vedlikehold av 1k nano, mens pw er laget for vaskeanlegg. Det optimale er jo å bruke produkter uten vannegenskaper, også heller legge ny beskyttelse når denne blir slitt.
 4. Godt du tar ansvar, murermester Justad
 5. De er for utvendig bruk, og visstnok gode til å tørke av vindusviskere. Har vel egentlig ikke fått testa de selv enda... (Lov å si?)
 6. Tommy

  #058 - Shampoo

  Ja, vi glemte tape...
 7. Den som venter på noe godt, etc? Dæven døtte vi har brukt litt for langt tid på å få ut varer. Må skalere opp til neste salgsrunde! Vad tycks om glasswipe og vinove sample?
 8. Sa vi noe rart? Sa vi noe feil? Sa vi noe du ikke er enig i?
 9. Nope, men jeg hører mye bra (Nei, ikke bare fra Håkon) om 3D sine produkter så jeg er temmelig sikker på at det ikke får blitt feil!?
 10. Tommy

  Valg av skumkanon

  Forbruket til en kanon kommer an på trykket på spyleren, og dyse i kanonen - det som uansett er et faktum er at ingen kanoner "sløser" med produkt, de blander en viss andel - så må man bare justere seg inn så godt det lar seg gjøre. Fornøyd med Piumaen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk