Gå til innhold

Tommy

Grunnlegger
 • Innholdsteller

  186
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Alt skrevet av Tommy

 1. Bedre sent enn aldri? Koch-Chemie Plast Star Silikonfri er en god slager på dørpakninger.
 2. Jeg har alltid buffet etter hvert område jeg jobber på - du kan jo teste å korrigere et større område og evt. bruke wipedown for å løsne opp restene?
 3. Hei! Ingen snøring, men jeg tipper du kan sende en mail til Autocare (info@autocare.no) , evt. Kränzle direkte (info@kraenzle.com).
 4. Hei Erik! Begge disse er basert på hydrokarboner. Altså petroleumsbasert. Har ikke erfart at du får harde dekksider av dette. Det har derimot vært et og annet sjeldent tilfelle av at dekksidene blir brune, noe som kan se ut til å henge sammen med gummiblandingen. Ingen problemer med å påføre hver 14. dag.
 5. Jeg synes du skal være stolt!!!
 6. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 7. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 8. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 9. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 10. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 11. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 12. Spørsmål og tilbakemeldinger til episoden?
 13. Spørsmål til episoden? Fyr løs!
 14. Spørsmål til episoden? Fyr løs!
 15. Endelig ny episode etter sommerferien. Nå skal vi inn i ukentlige episoder igjen ?
 16. Nå har ikke jeg testet ekstremt mange forskjellige typer, men har prøvd både Micro Restore og 3D Towel Kleen. Begge fungerer fint. Antar de andre produktene også gjør samme susen. Har du veldig møkkete kluter så er det uansett greit med en forvask i APC som du skriver ?
 17. Quattro er hyperheftig og selges nesten ikke lenger, Fe er heftig og er i salg. Begge må man ha orgnr for å kjøpe. I grove trekk har Qa flussyre, det har ikke Fe. Begge er, som du sikkert vet, syrebaserte.
 18. Det du lurer på her er faktisk litt vanskelig å svare på. Det spørs helt på beskyttelsen som er lagt, og produktet som brukes for å vedlikeholde. Nms er laget for vedlikehold av 1k nano, mens pw er laget for vaskeanlegg. Det optimale er jo å bruke produkter uten vannegenskaper, også heller legge ny beskyttelse når denne blir slitt. ?
 19. Godt du tar ansvar, murermester Justad ?
 20. De er for utvendig bruk, og visstnok gode til å tørke av vindusviskere. Har vel egentlig ikke fått testa de selv enda... (Lov å si?)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk