Gå til innhold

Entirecar

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Entirecar vant dagen sist 26. mars

Entirecar hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Om Entirecar

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vil legge inn et godt ord for Bilt Hamber Double Speed Wax. Ikke samme holdbarhet som Fusso men holder lengre enn en standard carnuba voks. Syntes den er lettere å legge på og tørke av en Fusso og koster ikke så mye for en boks med Double speed wax. I alle fall noe du kan se på og se om det er noe som passer deg.
 2. Hei alle sammen, Jeg kjørte en decon her i helgen på en av vennene mine sin bil. Det var godt innbakt bremsestøv på felgene, og etter en runde med felgvask (som også fjerner jern partikler) spylte jeg av og hadde fortsatt litt flekker igjen. Jeg tenkte jeg skulle prøve med litt Tar remover også tilsammen med en clay sponge. Jeg sprayet på litt Tac System Tar zero, venta noen minutter før jeg begynte å gnukke med clay spongen, det løsnet mye av det som var der, men når jeg så under på spongen, så var det som en olje som satt fast og som ikke ville av. Akkurat nå ligger clay spongen i en sk
 3. Entirecar

  AVA GO P55

  Hei alle sammen. Jeg bor i leilighet, og har da ikke muligheten å vaske hjemme. Jeg har sett litt på å ha en liten høytrykkspyler som jeg kan ta med meg til familie eller til og med koble til i vaskehaller. Jeg har da sett på AVA GO P55, virker som en liten å solid høytrykkspyler. Liker også at den har mulighet å suge vann fra en bøtte som man kan fylle om man ikke kan koble til vann fra kran. Har noen noe erfaring med akkurat denne modellen?
 4. Kwazar sin sprayflaske mener du da? Som er solvent based? Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 5. Jeg bruker den mest på plast interiør. Spraye på litt APC, og "go to town" med dampvasken. Ser man bara møkken renne av sidene. Fungerer også bra til spotcleaning på interiør, og motorvask. Har en kärcher sc4 som jeg er fornøyd med.
 6. Entirecar

  EntireCar

  Hei, jeg heter Kim, er 29 år, og bor i Jönköping, Sverige. Flytta hit for å studere, fikk jobb direkte etter stuidene som IT konsult og nå er jeg fast i Jönköping. Som mange andre her inne så har jeg alltid vært interessert av biler, min første bil var en gammel volvo 240, også senere en BMW e39. Jeg kunne ikke så mye biler på den tiden, men syntes det var kult å holde bilen blank med litt turlewax wax. I 2014 begynte jeg med noe jeg hadde drømt om lenge! Jeg kjøpte meg en race kart, og begynte aktivt å kjøre gokart i Norge. Det er noe av det absolut beste jeg vet, lyden, lukten, og
 7. @hjustad haha takk. Greit å henge med litt på intern humorn på gnikkisen
 8. Har dere lenke til "kresje" referansen deres på gnukkehjørnet @hjustad eller @Tommy?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk