Gå til innhold

jogge1994

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jogge1994 vant dagen sist 18. mai 2020

jogge1994 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Om jogge1994

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Får vel dele min historikk selv om den ikke er den lengste også. Min første bil var en Citroen C5 2007 1,6HDI med HELE 109 piskede esler. Veldig grei bil vis du ønsker god plass og noe av den beste kjørekomforten som finnes, men ikke så veldig god ellers. Her er et bilde av en helt lik bil. Så for cirka 1,5 år siden fant jeg ut at jeg skulle ha meg noe bedre. Da endte vi med denne doningen. En BMW F20 1-serie 2013 M135i. Som rullet ut fra fabrikken med 320 små sinte tysker hester. Har selvsagt ha litt mer i dag. 6-trinns manuell kasse og bakhjul
 2. De beskytter bra mot jevne lyder. Feks. lyd fra maskineri, men de vil ikke fungere optimalt til å beskytte mot skarpe plutselige lyder feks. skudd eller andre smell. Her vil passive hørselsvern klare seg mye bedre da de aktive må ha litt tid på seg til å dempe lyden. Trenger du noe mer info om dette så sto det ganske bra beskrevet i denne artikkelen. https://soundproofcentral.com/noise-cancelling-headphones-hearing/
 3. Hører jeg på podcast så hører jeg bare så vidt maskinen og volumet er høyt nok. Når jeg hører på musikk så hører jeg ikke maskinen i det hele tatt. Her kunne volumet gjerne vært litt høyere for min del. Lyd og bygg kvalitet er nok blant det beste i kategorien.
 4. Jeg bruker sony wh-1000xm3. Burde sikkert brukt hørselsvern, men må jo ha en pod eller musikk på øret så da får jeg klare meg med støydemping. Det skal også nevnes at jeg er veldig fornøyd med disse hodetelefonene til dette bruket. Hører nesten ikke maskinen i det hele tatt, men det kan jo også komme av at musikken står på full blast.
 5. Du snakket om å bruke en waterless wash til å vaske over panelene før du polerte de. Noen spesiell waterless wash du kan anbefale?
 6. Som resten sier er rupes sin ganske bra. Har også brukt Tuga chemie sin med ok suksess, men rupes er favoritten. Har ikke fått testet Koch sin. Selv pleier jeg å gå over 2 ganger vis det er utvendig. Første omgang spayer jeg rett på ruten. Her liker jeg best å bruke papir i vertfall på front- og bakrute da disse som oftest er en del dritt på. andre runde sprayer jeg enten i kluten eller veldig lett på ruten for så å gå over.Her er det mest for å få det skjoldfrie resultatet. Innvendig sprayer jeg bare i kluten da glassrens ikke er noe jeg vil ha på interiøret.
 7. Vis du har regnr. på bilen så kan jeg sjekke fargekode hos BMW.
 8. Den har fungert fint til den den har blitt brukt til. Bare vær forsiktig nær ferdigmalte lister og veggplater. Klarte å ta litt maling når jeg hadde litt for dårlig tid. Brukte den til å rense noen distgusting seter på en eldre bil. Den og våtstøvsugeren var en veldig effektiv kombo for å ta mye dritt. ellers blir den ikke veldig mye brukt.
 9. Til bil interiør burde det være mer enn nok, men til huset så er jeg ikke veldig glad i Karcher sin vis de ikke har endret patenten litt siden den jeg har ble lagd. Når tanken er tom må du vente på at den kjøler seg ned igjen før du kan fylle på mer vann. Det må da være mulig å la meg fylle den opp igjen slik at jeg blir ferdig uten at jeg må ta en tvunget kaffepause.
 10. Hei Her er et forslag til en episode. Oss som ikke har slike flotte oppvarmede garasjer å så i. Tips og triks til polering ute. Eventuelt hva kan vi fint gjøre ute og hva bør vi ikke prøve oss på uten tak over hode. Dette er vel sikkert et emne dere klarer å dra mye ut av. Må jo også blande inn "litt" skitt prat også.
 11. Chemical Guys mat renew har jeg alltid vært fornøyd med. Hive mattene ut av bilen når jeg vasker bilen utvendig og spyler de med høytrykksspyler så sprayer du mattene med CG og bruker en børste til å hjelpe med å løse opp dritt og så spyle av matten en gang til å så tørke matten så er det bare å få de inn i bilen igjen.
 12. All purpose cleaner, børste og våtstøvsuger fikser det meste av dritt i tepper. Bland litt godt ut og litt børsting så blir det reint til slutt. Har også hatt god suksess med Surfex HD, men blandet veldig ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk