Gå til innhold

ErikY

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av ErikY

 1. Hvor lenge kan en "ferdigutkjørt" KC Heavy Cut H9.01 ligge på lakken før man tørker av? Tenker det er tid å spare her, om man kan gå over større områder før man tørker av polishen. Kjører selfølgelig små områder på 40x40cm, før puten blåses ren og nytt middel tilføres. Når man har funnet hvilken pute/polish kombinasjon, og kjørt test spot. Så trenger man vell ikke sjekke resultatet etter hver runde. Hvertfall når man har kjørt ut polishen helt. Da ser man jo nesten hvordan ståa er, med god belysning. Hva tror dere? Hvor lenge kan polishen ligge før man får problemer med å tørke av? Blir vell lettere å se hvor man har vært også da?
 2. Noen som vet hvilke gjenger og størrelse det er på fittingsene jeg har ringet rundt (se vedlagt bilde)? Skulle egentlig hatt det som på bilde 2 (se vedlagt bilde). Er en Kränzle 2160 TST som jeg skulle ha bygd om til 2160 TS. Grunnen til dette, er at jeg har skaffet meg automatisk slangetrommel på 20 meter. Og trenger derfor ikke de 15 metrene som er på trommelen til maskinen. Skal fastmontere maskinen på en hylle i garasjen, og vil derfor skru pumpen av rammen, så den ikke tar unødvendig med plass. Noen som har greie på hvilken plugg og overgang jeg trenger?
 3. Funker det å ha Mzr i såpedispenserskuffen i vaskemaskinen? Eller ellers vanlig APC for vask av mikrofiberkluter? Eller er milo greiere til vask av mikrofiberkluter. Hva bruker dere?
 4. Spørsmål om KC Ps og KC Pss.. Plast star og plast star silikonfrei er disse petroliumsbaserte,vannbaserte eller en annen mix? Har hørt at petroliumsbaserte gummifornyere gjør dekkene harde. Noen som har en formening om det er lurt å bruke PS og Pss en gang pr. 14 dag på dekk?
 5. Når du bruker carpro cquartz, så ville jeg ha holdt meg til carpro sine produkter. Reset som bøttesåpe og Reload til å booste vannegenskapene til coatinga. Men har lest dette om Nms: "Koch Chemie Nano Magic Shampoo is an Unchallenged high-tech shampoo to thorough gloss cleaning and long-term protection in a single step. Previously applied waxes and seals are preserved". Kan noen med erfaring si om dette stemmer? Protectorwax vil nok ta over vannegenskapene, så da blir du være avhengig av denne for vannskrekk.
 6. ErikY

  During i Rupes LHR21

  Har prøvd det. Skrudde like gjerne av alle 3 skruene, for å sjekke om motloddet lå ann skjevt. Satt det på igjen og skrudde til på alle 3 skruene. Ingen forskjell?
 7. ErikY

  During i Rupes LHR21

  Har kjøpt ny maskin, Rupes LHR21 mk3 og opplever en durelyd (se/hør video). Noen som har samme maskin som kan bekrefte/avbekrefte om det skal være sånn? 20200616_135555.mp4
 8. Elsket og hatet sealeren Soft99 Fusso Coat V2?, altså den nye versjonen. Lagt kun mtp holdbarhet, men dette ser jo dårlig ut. Kan være det ikke er like mye trøkk i den nye versjonen? ? Tenkte Fusso Coat sammen med QD Soft99 Speed & Barrier var den optimale comboen når man ser på holdbarheten.. 12 mnd med fusso og 6 mnd på speed & barrier.
 9. Bruker Gold nugget og en god dæsj 3D Pink, skal vell være mininalt med slitasje her?
 10. Carpro reset ser lovende ut når man leser produktbeskrivelsen ja. Men er denne bedre enn f. Eks 3D Pink, britemax puremax når det kommer til nøytral shampo uten glansforsterkere etc?
 11. Skjønner at litt av poenget med hurtigforseglinger, er at de skal ha vannegenskaper. Det jeg mente var at det burde vært ett eller annet lurium, som man kunne lagt over voks/sealer ca. 1 gang i måneden, som ikke da har tatt knekken på voksen/sealeren. Men som har lagt seg som et lag over, og når dette "luriumet" har blitt slitt bort har, voksen eller sealeren stått igjen. Litt som en coating funker, med coatinga i bunn og top Coat eller quick detailer spray med SiO2 over. Finnes det noe slik til voks/sealer?
 12. Bruker selv 3D Pink, men opplever som følger.. Når jeg kjører forvask og spyler av f. Eks taket (som ikke er spesielt utsatt), så beader og sheeter vannet bedre, enn etter jeg har tatt håndvasken. Bare det jeg synes er litt rart.
 13. Noen som kan anbefale bøttesåpe som ikke svekker de hydrofobiske egenskapene til beskyttelsen på bilen? Tenker da ei nøytral såpe uten tilsatt voks eller lignende. Hvordan er det om man bruker f. Eks. KC Nano Magic Shampoo, vil denne da ta over for forseglingen som er lagt på bilen? Så man da er avhengig av den for å få vannegenskaper? Så over til hurtigforseglinger. Hvilken kan man legge over voks/forsegling uten at den tar knekken på det som er lagt? Har hørt KC Protector wax er en sånn type, som man er avhengig av for å få vannegenskaper.
 14. Har gått til anskaffelse av Monopol Silikonfjerner og lurer på hvordan dere påfører denne som en wipedown. Brukes den i sprayflaske eller rister dere kannen med en mikrofiber over åpningen. Slik at produktet legger seg i mikrofiberkluten? Isåfall, om det brukes i sprayflaske, hvilken flaske tåler stoffet?
 15. Som overskriften sier KC heavy cut vs 3D HD Cut+. Er godt fornøyd med Koch chemie sin, men har litt lyst å prøve 3D HD Cut+. Noen som har prøvd begge, som kan gi +er og - er til hver enkelt?
 16. Hvilken temperatur anbefales når man polerer? Har hørt 15°C, med tanke på oljene i polishen. Men hva er minste temperatur før en polish oppfører seg kranglete og mister cutting/finishing egenskaper?
 17. Er det noe poeng i å legge surfex etter petrokjemisk avfetting, for så å legge alkalisk skum over dette igjen? F. Eks Prickbort, så surfex HD derretter legge Vorreiniger B i form av skum. Eller blir det smør på flesk..
 18. Vil en 15 meter slange redusere trykk på en Nilfisk P. 150. 2-10 H X-TRA semiproff spyler? Kommer originalt med 10 meter slange, og tenkte og oppgradere. Hvor lange må slangene være for at det eventuelt påvirker spyler?
 19. Noen som kan anbefale en god syre som funker på flyverust/metallpartikler? Noe som kan erstatte dyr Iron-x. Tenker da å bruke det på lakk og ikke bare felger. Har aldri prøvd syre på flyverust, og har lyst til å prøve. Noen som kan anbefale gode produkt? Og blandingsforhold på eventuelle produkt hadde vært fint.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk