Gå til innhold

Eirik

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Nøytral

Om Eirik

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 12. aug. 1993

Nylige profilbesøk

156 profilvisninger
 1. PR i dag tar jeg dørhåndtak og emblemer for hånd. Altså, det funker jo til en viss grad, men veldig veldig begrenset hva jeg får gjort med riper. Da får jeg sette opp det også på «ønskelista»
 2. Sånne mini maskiner/tilbehør blei ikke nevnt i podcasten. Noen erfaring med denne typen maskiner/tilbehør. legger ved bilde for å slippe å forklare hvilken type maskiner jeg mener
 3. Er vel egentlig enig, spørsmålet var egentlig mest et sånn «i teorien» spørsmål, sånn for å kunne være litt uenig og pirkete
 4. Dere nevner at våt voks/latmannsvoks ikke egentlig tilfører noe beskyttelse. Kan ikke disse ha UV beskyttende egenskaper?
 5. 1993 Opel Omega - Min første bil, 18 års prosjektet! Har denne bilen fortsatt, men den er lagret i påvente av bedre tider og arbeidslyst. 1996 Renault Megane - måtte bare kjøpe denne, var så stygg og billig at muligheten ikke kunne gå fra meg! 1500kr! 1998 Passat Syncro - Et av mine dårligere kjøp, denne hadde uendelig med feil, fikset en feil, fikk to nye. Ble til slutt brutalt overfalt av et autovern og avgikk med døden. 1998 Peugeot 605 - Behagelig å kjøre og god plass, men det elektriske anlegget hadde en og annen feil. når bremselysene tentes skrudde k
 6. Er du fornøyd med RG2000 maskinen?
 7. Eirik

  Valg av skumkanon

  Den er jo ikke på lager!
 8. Eirik

  Valg av skumkanon

  Aha! Så den du har under navnet Jeti?
 9. Eirik

  Valg av skumkanon

  Hvem i Norge selger MJJC?
 10. Eirik

  Valg av skumkanon

  Jeg er på jakt etter ny skumkanon. Har nå en kanon fra eBay, denne lekker og lager ikke spesielt godt skum heller. Noen anbefalinger for valget av kanon? Jeg har i utgangspunktet fått innkjøpsstopp for å bevare husfreden, så pris vil bli vektlagt ganske høyt. Foma/M22 kobling.
 11. Ble faktisk litt skuffet når det gikk rett på «fagprat». Hører podcasten i bilen på vei til jobb om morgenen, trenger litt tullprat å våkne til før jeg er mottagelig for faglig innhold
 12. Siden dette er i selveste storby’n ser jeg meg nødt til å stille dette spørsmålet: hvordan er parkeringsmulighetene i området?
 13. Eirik

  Impregnering

  Har bare prøvd den fra Gtechniq, var fornøyd med denne, har derfor ikke sett behovet for å prøve noen andre. hvilken fremgangsmåte bruker dere ved påføring? sprayer og tørker med mikrofiber? tenkte jeg skulle prøve å «pensle» med en kost på stoffmattene for å se om dette økte holdbarheten/ga enda bedre effekt, jobbe impregneringen inn i stoffet.
 14. Eirik

  Hallo!

  Hallo! Mann 26 år her. Liker godt å vaske, polere og eller stelle med egne biler. husfrua mener det er en diagnose, kunne ikke vært mere enig! prøver å vaske og stelle så ofte som mulig, men med 2 unger og alt for mye jobb, blir det alt for lite vasking. Vil påstå jeg er på et «4. års nybegynner nivå»
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk