Gå til innhold

Elo

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elo's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan jo legge til, at jeg er ikke nervøs selv for trykket. Sunn fornuft funker ok. Med Kränzle har man gjerne godt med vannmengde også. Justert på pumpa eller byttet dyse?
 2. Har nylig tittet litt på YouTube, og har fått med meg obsessed garage blant annet. Og der har han Matt? ett triks i ermet i forhold til trykk å vaske med, hva tenker vi her på berget? Er noen redd for, for mye trykk mot lakk feks? Han holder forøvrig bare hånden 20-30cm fra dysen, og kjenner dermed på trykket med hånda.
 3. Elo

  Pistol til HT

  Idrobase kan vel være en mulighet? ?
 4. Akkurat ? Synes det var kjekt med noe støvsuging og rens i samme maskin.. ? Ser det er ok pris på Kärcher SE5100 nå, kan det være noe evt? Skulle gjerne kjøpt en puzzi 8, meen ?
 5. Rg2000 er ikke aktuell? ??
 6. Hvis budsjett har endel å si, og det er snakk om en bil og noe inni huset da? ?
 7. Den er god, da lar jeg den ligge i kurven. Blir tynnslitt lommebok med karantene og det været her ?
 8. Takk for hjelp forresten! ??? Edit: Kan C845 brukes på felg, eller må man ha dedikert produkt?
 9. Fungerer KC Plast Star i motorrom, eller bør jeg ha Motorplast? ?
 10. Er det noen som bruker bilprodukter inne? Hvilke og til hva? Kjør?!
 11. Regner med du så ironien ? Mulig jeg er tydelig smitte av nr 19,mrn graps?
 12. Finnes det et annet ord enn møkkete? ?
 13. Fuzzo og maske? Eller er den ikke såå voldsom? ? Har sett litt på Hartwachs og Collinite, og Fuzzo forøvrig, OG hørt på podcasten. Men regner med ekspertisen samles her!?
 14. Hørte siste episode av en påddkæst i dag, og fant for det første ut av jeg er vanskeligstilt. Står en garasje i nærheten, den er full av skrot, selvfølgelig. Når jeg tenker meg om går vel knapt bilen inn porten også, uansett.. Jeg har blitt nysgjerrig på lakkbeskyttelse, startet å vaske bil litt mer seriøst enn maskinvask i fjor, da bilparken ble fornyet og forminsket. Har ett håp om å få lagt/påført/klemt utover noe som kan beskytte denne lakken. Ikke har jeg polert før, men skal klare å få bilen relativt ren vil jeg tro. Har forøvrig brukt PW (Protectorwax) frem til nå, men regner med det finnes annet der ute som er anbefalt? Hvis ikke kan jeg alltids bruke opp flaska først ? Altså, rimelig fersk i faget. Just for the record, en octavia -15, type babyblue som skal få litt pleie.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk