Gå til innhold

jorgenht

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om jorgenht

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva bilen var klint inn med var egentlig bare et issue for folien. Jeg er over med IPA, wipedown e.l. Folien ramlet av, ble spylt av ved vask Funker ikke å vaske bilen annerledes, som var et forslag fra montøren Takk for tips, da sjekker jeg ut carpro litt. Kan jo også vente til nærmere sommeren, blir bedre temp da. 8m takhøyde blir vanskelig å «holde jevnt»
 2. Endelig fikk reklamefirmaet tatt seg av dårlig profileringsjobb. Mener, er det ikke vanlig å bruke silikonfjerner- når klargjøreren har klint bilen full av AIO polish før levering? Uansett, da er den klar for en helg i garasjen, litt polering og en Coating. Noen med noen tips til en som fungerer for en som bare er på runde to? Kan opplyse om at jeg ikke har kontroll på tempen i garasjen, litt mye å varme opp. Hvis det skulle ha noe å si.
 3. Good. Da får det bli coating på vårparten
 4. Flott! Takk, da dundrer jeg på med APC på seter. Shield, for å gjøre setene enklere å vaske tenker du på?
 5. Hei, var liksom i siget og publiserte mitt første innlegg her i stad- så da tar jeg et til. Hvordan håndterer jeg coating, som jeg gjerne skulle ha lagt til våren- på arbeidsbil med profilering? Kan jeg trygt legge dette på profileringen? Noen erfaringer? Har dessverre til stadighet opplevd at profileringen løsner, spesielt store "fargerike" felter, nederst på dører og kanaler løsner. Mistenker slapt arbeid. Kanskje best å få utbedret før man tar seg råd/bryet med coating.. Innspill?
 6. Hei! Første innlegg her. Men har hørt på våspraten i podcasten en stund nå Jeg fikk ny arbeidsbil rett over nyttår, Caddy Maxi. Med alt av stæsj og utstyr. Der i blandt "skinnseter". Men det er det vel ikke. Hva vasker jeg med? Apc og fuktig klut+tørr etterpå? Noe jeg kan sette dem inn med for at de skal holde seg litt lenger/være lettere å rengjøre? Er jo arbeidsbil, men er man petimeter så.. Rattet kan jeg kanskje ta høyde for er i skinn? Og rense, gjøre rent med dertilhørende skinnrens? Mvh Jørgen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk