Gå til innhold

Kjetil

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kjetil vant dagen sist 15. august 2020

Kjetil hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Nøytral

Om Kjetil

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noe bedre holdtbarhet på dedikerte pakning/gummi fornyere? Har brukt Carpro perl frem til nå siden den har litt flere bruksområder.
 2. Er ikke så ofte man ser biler med Nor-Cargo / Sties fargene nå lenger. Var langt bedre tider før de gikk inn i Bring og alt skulle bli grønt...
 3. Dumt disse gassbilene aldri tok av. Da kunne man jo bare montert en sånn thermacell myggjager på bilen og koblet den direkte til drivstofftanken i stedet for å måtte bytte gasspatron konstant. Da kunne resten av landet også nytt en innsektfri tilværelse.
 4. Fælt med abstinenser man skal få når det går en måned uten at man har hørt ordet ulv.
 5. Fikk melding i dag fra kommunen om at enkelte områder kan få redusert vanntilførsel, eventuelt brunt vann i kranen her i dag. Oppfordres til å unngå unødvendig vannbruk og at det kan bli aktuelt med vanningsforbud. Vi har vært bortskjemt med 30+ grader så godt som hele uka, så forstår dem godt. Mulig man må vurdere å opprette en slik autonom sone med eget kildevann så man har til vask. Yr melder "heldigvis" om litt nedbør søndag kveld + mandag, og litt lavere temperaturer neste uke.
 6. Takk for svar og oppmuntring! Er vel bare å prøve seg frem i stedet for og overkomplisere ting før man har kommet i gang.
 7. Hei! Tenkte jeg kunne låne denne tråden da jeg har samme problem; er som oftest avhengig av bilen hver dag og har ikke mulighet til at den skal stå i flere dager og herde i garasjen. Men har ferie om noen uker og gitt at det ikke er mye bedre å bruke tiden på i disse tider funderte jeg på å få prøvd og legge coating for og ha noe og pusle med. Tenkte å begynne med felger hvor jeg har kommet frem til at Carpro Dlux ville passet meg fint da den kan brukes på både felg og plastdetaljer, mens andre produsenter gjerne har egne dedikerte coatinger til hvert område. Men er litt usikker på hvor l
 8. Dette er vel en all-in-one polish med cut tilsvarende koch chemie F6.01 (fine cut) som legger igjen voksbeskyttelse. Det gjør vel ikke de Scholl polishene du referer til så vidt meg bekjent.
 9. 2001 Renault Kangoo, såkalt nyttekjøretøy. Kunne presse inn akkurat nok lastebilhjul til at jeg klarte meg med to turer (torsdag, fredag) innom dekkforhandlern på tur hjem fra videregående hvis det klaffet med kjøretid sånn at en lastebil kom hjem til helgen for bytte av nedslitte dekk. Ikke store motoren i disse greiene, men gjorde jobben. 2000 BMW 316 2004 Opel Vectra C GTS Fellesnevner for alle er vel at de har blitt kjørt litt for lenge, sånn at det ikke har vært noen verdi og henta fra dem. Ser ut som jeg ikke bytter bil hyppig nok ut i fra tidligere svar.Vectraen er Eu go
 10. Nedenfra og opp, så ovenfra og ned vel?
 11. Så det er dyrt - for deg - men ikke veldig for meg som privatperson, spesielt ikke hvis den holder lenger en keramisk som det reklameres om. Dog, ser du for deg at graphene blir forbrukervare eller må man sertifiseres som med visse keramiske coatinger?
 12. Interessant, men den koster vel skjorta på dette tidlige stadiet eller?
 13. Er vel med hensikt at det er en hvit bil som er brukt i videoen her.
 14. Er det her man melder seg for å få sponsormidler til slipepapir så man får prøvd ut ens nylig tilegnede kunnskaper? Gnukke100 rabattkode? Lover å reklamere til alle mine venner og bekjente samt smittevernslegen jeg skal besøke for å få testet meg for digital korona.
 15. Hørte ikke KCs refresher ble nevnt? Eller regnet dere bare med at vi ikke har 10 lapper å avse til den kontra en ozongenerator?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk