Gå til innhold

Vaffel

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Om Vaffel

 • Rang
  Nybegynner
 1. Har siden sist skiftet dyser for å kunne kjøre med åpne "pod-filtre", ellers er det anskaffet et fake-skinnpleiekit og ny forskjerm som forhåpentligvis er montert i løpet av uka her. Ellers er en timelapse av de første timene av ombyggingen omsider underveis, om den blir noe å skrive hjem om vites ikke enda. Skal prøve å få til noen fete bilder å legge til i googlealbumet som er lenket over (y).
 2. da har jeg omsider kommet godt i gang med prosjektet! Legger ved en link til et album i google bilder der alle kan gå inn og se bildene underveis. Tror og håper at bildene oppdateres underveis i byggingen min. https://photos.app.goo.gl/SoQvs485zvWvMEVN8 har også ca 4000 bilder til en eventuell timelapse av byggingen av ramma, vi får se om tiden og kunnskapen strekker til
 3. Takk for tilbakemelding! Skal prøve å få dokumentert prosjektet best mulig, kanskje jeg tilogmed lager en timelapse
 4. Heisann godtfolk! Sitter her og skriver mitt første foruminnlegg noensinne, burde heller gjort unna litt oppgaver ifbm studier i disse koronatider. Men uansett da. Jeg fant ut i fjor at det kanskje var på tide å utvide førerkortet mitt med MC, noe som førte til innkjøp av en gammel, men godt vedlikeholdt Suzuki GSX400E fra herrens år 1984. Den forrige eieren, som forøvrig er en kompis av meg, hadde allerede begynt såvidt å bygge om sykkelen. Lakken på tanken var allerede slipt bort og fått nytt lag med klarlakk over bart metall, sidedeksel og annen plastikk var lakkert med plastidip.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk