Gå til innhold

Klevengen

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Klevengen

 1. Liker fargen ja ? er denne original motormessig?
 2. Har sikla på de selv, fikk best i test hvertfall ? hva synes du om lyden gjennom støyet fra maskinen? kvalitet? volum?
 3. såpass ja, fløtt seg godt den der da ? er det sånn vinge?
 4. Det har sikkert blitt laget mange tråder på forskjellige forum oppigjennom, men kommer jo alltids nyere produkter. så lurer på hva dere bruker når dere polerer. har til nå brukt Peltor Alert Xp som jeg synes er veldig bra mtp komfort og værnemessig, men studerer nå på å oppgradere lyden til et trådløst headsett med støydemping. noen erfaringer? ?
 5. Var topp stemning på Peltor`n med episoden i bakgrunn som vanlig ? Stor takk til @Tommy og @hjustad ?
 6. Meget fin Porsche ? noen fremtidige planer med den? eller skal den bare være helt clean? ?
 7. - 2006 Saab 9-3 - Ford Scorpio - 1984 Opel Rekord - 1997 Toyota Corolla - 2012 Ford Transit Connect - 2014 Isuzu D-Max ?
 8. Hei, kan dere ta for dere alle typer shampooer. ser man har jo vanlig ph nøytral, såpe med voks, ceramik shampoo osv. Når skal man bruke hva? coata og ucoata bil, voks/sealer?
 9. jeg bruker Nerta Wheelshine, fungerer bra men har ingen morsom lillaeffekt ?
 10. Noen syke jævler her inne som har prøvd å coata vinduer, glass på dusjvegger etc? ?
 11. Hei, lurte på om dere kan ta opp det med poleringsmaskiner på batteri kontra med ledning, som flex sine xfe maskiner og den nye pxe 80 maskina med mulighet for både roterende og oscillerende. Erfaring? Og hvilke maskiner dere er mest glad i. ?? Og vet dere om det er mulig å sette på 5" bakplate på pxe 80 for å ha en "all in one" maskin?
 12. Jeg hadde 2 kanner fra europris liggende med kran, den ene med ferdig blandet skum som gikk fint og den andre med Nerta wheelshine, men der rauk pakninga etter kort tid ?
 13. Ja, selv ebay kanona mine er mer gjerrik ? Regner med at mtm er noe av det bedre man kan kjøpe?
 14. Godt jobba! fine de R volvoene. Rammstein ?
 15. Har prøvd ettpar ebaykanoner selv og synes det har fungert helt greit. bruker nå Idrobase Piuma men synes den er veldig tørst på skummet. flere med erfaringer der? anbefalinger til kanoner som er mer gjerrig på skummet?
 16. Nå er jeg spent på hvordan coatinga gikk? Bilder? ?
 17. Selv har jeg flere merker men det går definetivt mest av blå,grønn og gul rupes padder. dem tåler mye men har en tendens til å støve en del, spesielt med rupes middel.
 18. Har selv polert ned i 0 grader og det går greit, men synes selv også at det kan være en slags "treghet" i produktet enn om man står i 20 grader.
 19. da dette er en såpass ny bil så bør den ikke være veldig fæl i lakken regner jeg med. så hadde prøvd med en fin/fin eller medium/medium kombo først. har tatt flere outlandere før, eldre sådan og mener å huske de har ganske myk lakk. har også hatt gode opplevelser med menzerna sin AIO hvis lakken er veldig sticky.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk