Gå til innhold

T.Lund

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

T.Lund vant dagen sist 11. oktober 2020

T.Lund hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

31 Utmerket

1 følger

Om T.Lund

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tuga Aludevil special er også min favoritt felgrens, å så har jeg alltid en flaske Alu devil (syrebasert) ståendes til ekstreme jobber.
 2. T.Lund

  Polering av folie

  Har polert folie flere ganger, å den tåler ganske mye. Her er en 50/50 av sort folie på et biltak. Polert med Swissvax cleanerfluid pro regular, gul rupes pad med Rupes LHR15mk3 maskin. Carpro Skin er en coating som kan legges på folie
 3. Det finnes bare to typer lastebil, ny og gammel Scania ?
 4. Har sittet på med Michael Peter (eieren av Nautiluz creation) sin E92 med presse og over 600hk, å det flytter seg greit.
 5. Takker Håkon. Er mye planer, men det koster også mye, så må nok ta litt etterhvert, men 18" hjul, KW clubsport understell, GTS frontlippe, BMW Performance stoler, AP Racing Big Brake Kit, oppgradering av eksos+++
 6. Takker, jeg liker også godt carpro, å har brukt det i flere år.
 7. For ca en måned siden var jeg i Tyskland å hentet det som har vært en av mine (oppnåelige) drømmebiler i flere år, en 2009 BMW M3, med 150xxxkm på telleren, 3 tidligere eiere og full servicehistorikk fra merkeforhandler. Å ettersom Frp hadde fått gjennomslag for reduksjon i engangsavgift på biler eldre en 10 år, så ble det gunstig å hente hjem denne, da avgiften falt med 90000.- 1. Juli 2020. Som vanlig når jeg kjøper en ny brukt bil, så trenger den å "resettes", å dette ble gjort over en 5 dagers periode. Her er noen bilder fra utgangspunktet, som ikke var så aller værst.
 8. Hvorfor? Jeg har brukt milo i over 10 år, å har testet et par andre "dedikerte" produkter, men har ikke merket noen forskjell.
 9. En detailbrush (av kvalitet) er laget med hestehår, og er i helstøpt plast. En malerpensel har som regel plast/syntetisk børste, og inneholder ofte metall i "innfestningen" til børstene, som gjør at det ruster.
 10. For møkkete overflater, så er Rupes Multi purpose degreaser og Carpro MultiX favoritter, ved bare lett oppfriskning for en naturlig "look" så bruker jeg Swissvax quick interior finish
 11. Lav hastighet, (både rpm og bevegelse av maskinen) og myk pute med fin polish.
 12. Ved normal kjørelengde, og riktig vaskemetode, så holden den greit 1 år.
 13. T.Lund

  Wurth?

  Polishene til wurth, er eldre utgaver av scholl sine produkter
 14. T.Lund

  Autopia 2020

  Ja, er lagt ned utrolig mangen dugnadstimer her av hele teamet, så litt trist, men utenfor vår kontroll, å selv om jeg er over snittet autofil, så kommer helse foran dette.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk