Gå til innhold

T.Lund

Medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Alt skrevet av T.Lund

 1. Tuga Aludevil special er også min favoritt felgrens, å så har jeg alltid en flaske Alu devil (syrebasert) ståendes til ekstreme jobber.
 2. T.Lund

  Polering av folie

  Har polert folie flere ganger, å den tåler ganske mye. Her er en 50/50 av sort folie på et biltak. Polert med Swissvax cleanerfluid pro regular, gul rupes pad med Rupes LHR15mk3 maskin. Carpro Skin er en coating som kan legges på folie
 3. Det finnes bare to typer lastebil, ny og gammel Scania
 4. Har sittet på med Michael Peter (eieren av Nautiluz creation) sin E92 med presse og over 600hk, å det flytter seg greit.
 5. Takker Håkon. Er mye planer, men det koster også mye, så må nok ta litt etterhvert, men 18" hjul, KW clubsport understell, GTS frontlippe, BMW Performance stoler, AP Racing Big Brake Kit, oppgradering av eksos+++
 6. Takker, jeg liker også godt carpro, å har brukt det i flere år.
 7. For ca en måned siden var jeg i Tyskland å hentet det som har vært en av mine (oppnåelige) drømmebiler i flere år, en 2009 BMW M3, med 150xxxkm på telleren, 3 tidligere eiere og full servicehistorikk fra merkeforhandler. Å ettersom Frp hadde fått gjennomslag for reduksjon i engangsavgift på biler eldre en 10 år, så ble det gunstig å hente hjem denne, da avgiften falt med 90000.- 1. Juli 2020. Som vanlig når jeg kjøper en ny brukt bil, så trenger den å "resettes", å dette ble gjort over en 5 dagers periode. Her er noen bilder fra utgangspunktet, som ikke var så aller værst.
 8. Hvorfor? Jeg har brukt milo i over 10 år, å har testet et par andre "dedikerte" produkter, men har ikke merket noen forskjell.
 9. En detailbrush (av kvalitet) er laget med hestehår, og er i helstøpt plast. En malerpensel har som regel plast/syntetisk børste, og inneholder ofte metall i "innfestningen" til børstene, som gjør at det ruster.
 10. For møkkete overflater, så er Rupes Multi purpose degreaser og Carpro MultiX favoritter, ved bare lett oppfriskning for en naturlig "look" så bruker jeg Swissvax quick interior finish
 11. Lav hastighet, (både rpm og bevegelse av maskinen) og myk pute med fin polish.
 12. Ved normal kjørelengde, og riktig vaskemetode, så holden den greit 1 år.
 13. T.Lund

  Wurth?

  Polishene til wurth, er eldre utgaver av scholl sine produkter
 14. T.Lund

  Autopia 2020

  Ja, er lagt ned utrolig mangen dugnadstimer her av hele teamet, så litt trist, men utenfor vår kontroll, å selv om jeg er over snittet autofil, så kommer helse foran dette.
 15. T.Lund

  Autopia 2020

  Nå går du ikke glipp av det, da dette kommer til å utsettes pga corona situasjonen. Det blir utsatt til april 2021
 16. T.Lund

  Autopia 2020

  Det var en der i fjor, men skal ikke se bort fra at det kan dukke opp en annen.
 17. T.Lund

  Krympe skinn

  Chill bar er laget av bronse, å en av grunnene til at det blir brukt, er at den klarer å absorbere mye varme raskt. Du kan som (han andre) Tommy sier bruke en flaske kalt vann, eller et kaldt håndkle, men du vil fort merke at disse blir varme med en gang, slik at du bør ha flere flasker klare når du holder på.
 18. T.Lund

  Autopia 2020

  Jobber fremdeles med å samle biler, men Ferrari F8 tributo, 812 superfast, MB AMG GTR PRO bl.a
 19. T.Lund

  Autopia 2020

  Takker for hyggelig tilbakemelding. Det er ikke så lett å få til at man skal kunne gå rundt hver enkel bil å se på interiør, da det krever utrolig mye plass, å vi har prioritert å sette opp gjerder rundt alle utstillingsbilene, rett å slett fordi det alltid er noen med fullt fungerendes øyne, som absolutt må se med hendene å ikke har respekt for andres eiendom. Håper du kommer innom i år også.
 20. T.Lund

  Autopia 2020

  Autopia 2019 i Stavanger var en suksess, å 17-19 april i år gjentar vi dette. Ønsker du å stille ut et privat kjøretøy, så kan du søke her https://autopiaexpo.no/nyhet/sok-om-utstillingsplass-for-ditt-kjoretoy/ Her er en aftermovie fra 2019
 21. Gleder meg til å se denne ferdig.
 22. T.Lund

  HADE 2020

  Kommer litt an på årstiden, men stor fare for mye snø på alle disse stedene i vinterhalvåret.
 23. Vi snakket ikke om dette når han var innom.
 24. Bare det blir på en plass med skikkelige sanitærforhold (eget bad på rommet)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk