Gå til innhold

achelous

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av achelous

 1. Det var ikke lett å finne gromfelger til denn komboen med høyt innpress og store brembos. Men etter mye frem og tilbake så havnet jeg på Savini SV-F2 i grafitt (https://saviniwheels.com/wheels/sv-f2/). Savini måtte ta mål fra min bil for å kunne produsere felgene, så jeg kan nok ha eneste eksemplar av Polestar2 med disse hjula. Coatet med UC Metal Guard. Dekksider med UC Quartz Tire.
 2. Kvaliteten er helt grei synes jeg. Arver jo det meste fra Volvo. Lakk og interiør er bedre enn Tesla, men ikke helt oppe der med tysk premium. Men virker solid, stille og stilig. Så går det noe inni helv****.
 3. Hentet ut en splitter ny Polestar 2 forrige uke, og det har vært en fornøyelse. Klargjøringen var ok, men måtte ta en liten korrigering helt foran ved siden av låsen til "frunken". Etter skikkelig nedvask, så ble det lagt ett lag med Ultracoat One på lakk og plast for å ha noe å slite på gjennom vinteren. I mangel av tid og temperatur, så ble det med det ene laget, og topping med Ultracoat Scout. Glassflater fikk en runde med Ultracoat Umbrella. Plast i frunk Kock Chemie Plast Star, fjerning av klistremerker med Eulex. Nå blir det snart lagt vintergummi på originalfelg, så må man finne noe gromt til vårs.
 4. Orker ikke skrive, så tok en skjerdum av podarkivet mitt ?
 5. Er det noen som vet om en plass i Trondheimsområdet det går an å leie i korte perioder? Gnukkebua mi er et iskaldt redskapshus 13 mil unna Trondheim, så kan ikke brukes på vinterstid. Tenker da med mulighet for skikkelig vasking med egne produkter (bruke mitt eget utstyr), og kanskje leie over et døgn eller to for polering etc. Setter også pris på tips om selvvasker hvor det fortsatt er mulig med eget utstyr/vaskemidler.
 6. Det er nok ikke vits i å tømme den helt når det ikke er frost nei.
 7. Jeg bruker stort sett Paint.net til den bildebehandlingen jeg skal gjøre, men om du bare superraskt skal resize et bilde så kan jeg tipse om webtjenesten https://bulkresizephotos.com/
 8. achelous

  Heisann!

  Hei Jeg heter Roy og er en -86 modell og IT-konsulent som holder til i Trondheim. Har bilen parkert i en trang parkeringskjeller, så mitt gnukkehjørne er i redskapshuset på hjemstedet mitt i Surnadal. Desverre ikke oppvarmet/isolert, så sesongen for detailing blir desverre litt kort. Min interesse for detailing startet nok rundt 2008 når jeg kjøpte en Audi A3 og fikk hjelp og instruksjoner fra en litt mer dreven kompis. Etter det har kunnskapen og teknikken forbedret en del på de 12 årene, men det har nok bare vært mine egne og foreldrene sine biler. Har en liten drøm om å få meg en fin garasje en gang, så man kunne tatt på seg litt jobber også. Etter A3en (2004) ble det en Audi A4 (2007) som ble neste gnukkeoffer, og det har den vært de siste 8 årene, frem til den ble solgt nå i Juni 2020. Nå ventes en splitter ny Polestar 2 ganske snart, så da har man noe å ta vare på igjen ? Legger ved et par bilder av bilene. Og ja, hadde en liten plastidip periode på A4'en ?
 9. Har brukt poleringsmaskin (roterende) fra Biltema eller Jula i mange år, funket helt greit for å ta en bil eller to i året. Men, bytta ut bakplate og brukte skikkelig polish og pads fra Scholl. Men har nå heldigvis oppgradert ?
 10. Paint.net https://www.getpaint.net Fungerer veldig fint til diverse redigering. Du kan velge mange forskjellige metoder og styrke av blurring.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk