Gå til innhold

Kim fra 1982

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Kim fra 1982

 • Rang
  Nybegynner
 1. Gratulerer med flott bil. Ser det står ganske mange sånne hos Bilia for tiden som skal leveres ut. Hvordan synes du kvaliteten er?
 2. Dette ser jo skikkelig bra ut
 3. Noe sånt på gang igjen? Nå åpnes det jo igjen for det meste!
 4. Bra jobba! med litt silkematt lakk fra Wurth så er felgene plutselig verdt 500
 5. Hvordan fungerer det i praksis å kjøre SÅÅ lav bil?
 6. Ikke langt fra sannheten har dog observert en stilig FH 750 i sosiale medier på noe som kan ligne på Gårdsplassen til MR Rønningsveen
 7. Tour de France er høyaktuelt om dagen for de som er interessert i sykkelsport. Ganske okay fortelling om hvordan et sykkelritt fungerer i praksis. Themove heter den.
 8. Hvor lang tid brukte du på dette prosjektet? gjort alt selv?
 9. Gamle originale skiver? Turbo bremsene skal da tåle noen runder på Våler, Hvorfor bremse så mye
 10. Hva er tanken bak prosjektet? starter den?
 11. Reklamelars i Oslo skaffer 3M Folie.
 12. SÅ du anbefaler Autobahn til vinterprep av felger da alså?
 13. For mannen i gata, vil man ha mest utbytte av en forsegling eller en voks? Hva er bedre / dårligere med polymer basert forsegling kontra voks på felg?
 14. I mitt tilfelle har jeg et helt nytt hjulsett med vinterhjul som skal tas i bruk om ikke så alt for lenge. Hva kan man bruke her for å få en fin beskyttelse og ikke minst lette senere vask av hjulene? Kjenner til Swissvax Autobahn, men ingen erfaring med den eller noe annet for den saks skyld.
 15. Nå holder jeg ikke på med vask av biler i min bransje, men spørsmålet er om det er privat eller firma som gjør jobben? Selve prisingen bør jo inkludere varekost, og tilmålt tid for å gjøre jobben, samt en form for garanti på at jobben er korrekt utført iht hva man har avtalt med kunden. Husk at kostnaden du belaster kunden med skal betale for dopapir, lyspærer og kvitteringsruller hvis du driver firma
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk