Gå til innhold

Moen

Medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Moen

 1. Ikke lengre åpent dag, men avlyst dag.. kan vi ikke alle stå inne der med smittevernutstyr? ?
 2. Det er visse produkter som ikke tåler lang oppbevaring av vann, men de jeg har opplevd det på pleier å stå opplyst om. Jeg var i samme båt som deg, og lurte på om jeg skulle blande ferdig alt som kunne blandes og ha det i 10L kanner for å spare tid. Personlig synes jeg det ble for mye pes, og var vanskelig å holde styr på alt. Mange produkter blandes litt basert på hva som skal gjennomføres, er ting veldig skitten liker jeg å blande bittelitt sterkere, og derfor foretrekker jeg å kunne blande ferskt og egnet produkt til jobben. La fra meg den tanken veldig raskt, men jeg handler som regel kun Koch Chemie og de er jo geniale på store kanner, monterer da tappekran på hver og en, og har de liggende oppreist i hylla. Når jeg skal blande, tippes de fremover, heller i ønsket mengde og setter kannen oppreist igjen. Kanskje litt overdreven til normalt bruk, men Koch Chemie har også blandesystemer som blandet for deg - ikke testet ut men har et stort ønske om å sette på plass det. Men igjen, er nok sikkert ikke for normalt bruk, koster sikkert flesk pluss litt mer. Det eneste jeg blander store mendger av er såpe til interiør, det går det såpass mye av.
 3. Moen

  Bilpleie wiki

  Jeg håper det blir et bra prosjekt, men det er nok garantert enormt mye arbeid som skal settes inn i dette for at det skal bli vel gjennomført. Personlig (igjen, ikke for å være negative, jeg ønsker å stille meg åpen for nye muligheter - også innenfor wiki) så ville jeg nok heller, og kanskje i tillegg uansett, opprettet egne innlegg her på forumet som er dedikert til en spesielt emne. Hvor vi kanskje starter med en mal av et innlegg, der folk samme kan komme med innspill og forslag til informasjon og oppsett. Kan forsåvidt også brukes til manualer og hjelpemidler for folk som er ganske ny til dette. Men jeg håper at wiki blir et bra sted for kunnskap, nå har folk sikkert mye tid til overs: så da er det bare å få @*#!% i gir! ? Lykke til!
 4. Moen

  Bilpleie wiki

  Aldri vært noe glad i wiki, men nå har jeg ikke hatt stor interesse for kunnskap generelt, bortsett fra når det kommer til bilpleie. Så hvem vet, kanskje dere får meg inn på wiki også.. var jo tross alt dere som fikk meg til å høre på podcast, noe jeg aldri i livet kunne tenkt meg å gjort. Jeg er kanskje litt negative, men tror kanskje det hadde vært best og mer oversiktlig med skikkelig tråder her inne på forumet. Men det blir spennende å se fortsettelse på dette, jeg stiller meg ikke utelukkende ?
 5. @Fredd-erik - Jeg mener jeg skrev litt detaljert om maskin på et annet emne, men kan oppsummere litt. Jeg har brukt dampmaskin lenge, men kun en maskin. Kjøpte den litt spontant da jeg fant den ekstremt billig på Finn og helt ubrukt, så valgte å kjøpe den. Men jeg føler jeg gode et utrolig godt valg uten å gjøre mye research, og har heller ikke gjort så veldig mye i ettertid da jeg har vært veldig fornøyd med Kärcher SC5. Men så på noen videoer på YouTube, hvor det var anmeldelser om noen av disse proffe versjonene, og den ene ble det sagt at den måtte bruke 45 minutter før bruk - og det gidder ikke jeg! ? Så jeg er vel kanskje litt inhabil da jeg kun har prøvd en, men som sagt: veldig.. neei, vent, EKSTREMT fornøyd med den og veldig glad for at det havnet på den. Her finner du kommentaren min på et annet innlegg. Ser det ligger en ute til Finn nå, godt mulig å kunne prute på den og anskaffe seg en slik som jeg har.
 6. @Hofsoe - Det er helt korrekt, da er nok det beste en applikasjon på telefonen med mindre du er litt som meg; som liker å ta det igjennom datamaskinen. Ser det ikke kom så veldig tydelig frem, men når jeg sensurer så fjerner jeg rett og slett bare kjennemerket, så hele skiltet blir hvitt. Da fanger det ikke øyet like mye, etter min mening - men vanlig blur fungerer også utmerket bra! ?
 7. Eventuelt så kan du klippe opp stengene på stativet, bende dem utover og penetrere puta rett på. Da bør det sitte ? Skal være litt mer på jakt etter kule løsninger, sikkert noen som har vært borti noe fenomenalt.
 8. Nå har jeg store planer om å komme, men det vil tiden vise! Jeg bør være i sengs klokken 20.00 seinest, ellers så må jeg høre på grining hele neste dag fra meg selv om hvor trøtt jeg er... også bor jeg sirka en 1t 15min unna, men litt skal jeg prøve å ofre!
 9. Jeg pleier å gi disse til kjerringa, hu ordner opp! Bruker samme teknikk som @hjustad her, når ikke dama stiller opp - og det er, tja, skal vi se... aldri??? Jeg lurer på om folk bruker tørkestativet, eller om folk har funnet noen andre lure måter å lufttørke disse på? Ikke at det er en stort problem, men opplever at putene ofte faller ned fra stativet, noen som har stor nok 3D printer til å mekke noe kult? ? Har hørt noen setter puta på maskinen og spinner den for å tørke den, kanskje ikke så kjent med 20 puter liggende, men kanskje en teknikk verdt å se på dersom ikke tiden til tørking strekker til @Passe pussa? ? Eventuelt som jeg, har flere puter på sirkulasjon.
 10. Har brukt Photoshop i flere år, aldri prøvd noe annet - og heller ikke sett noe behov for det. På min Huawei Mate 10 så er det muligheter for sensurering, men personlig foretrekker jeg å avvente med slikt til jeg sitter foran datamaskinen. Jeg har til tross ti stykk tommeltotter, og tykle på en liten skjerm er ikke alltid like enkelt. Sikkert en annen grunn til at jeg velger å bruke maskinen er fordi jeg er en perfeksjonist, så ønsker å skjule sensureringen mest mulig og få bildet til å se naturlig ut. Hvis du ofte er plaget med for eksempel kjennemerke du ikke ønsker å publisere, kan det kanskje være mulighet for å undersøke å skaffe seg et design skilt hvis det er relevant? For eksempel med kundebiler eller dine egne. Meeen, kanskje bittelitt mer arbeid - bare et lite tips! ?
 11. Denne støtter jeg også! Selv begynte jeg ekstremt tidlig med damp og har aldri kunne tenkt meg å stått uten den. Flott at det spres informasjon og gode råd, da flere absolutt burde ta skrittet å prøve ut dette. Vape is king, babe.
 12. Aktivitiet slik Tommy skriver er veldig viktig, og at ting holdes profesjonelt med visse tøyler for humor. Men det blir vel vanskelig for den normale mann i gata og kunne reklamere for forumet på noe vis, med mindre det er til venner og bekjente med samme interesse. De største kanalene for reklame, etter min mening, vil være på storefot.no, blankbil.no og Gnukkehjørnet. Jeg har tidligere drevet forum selv, og andre communities innenfor gaming. Mitt mål var hele veien å vokse, ikke i antall medlemmer, men i kvalitet.
 13. Jeg kjøpte min SC5 ubrukt på Finn til en billig penge, tenkte det kanskje var en grei maskin til å starte med. Har ikke hatt noen planer om å oppgradere den, den fungerer helt utmerket! Ved lange perioder med steaming, så er du nødt til å fylle opp - men det tar kun noen få sekunder, ha en kanne med vann rett ved siden av: så fort den piper om mer vann, fyller du på - og du kan fortsette nærmest uhindret videre. Det jeg liker med denne er at den er veldig rask klar til bruk, jeg så en YouTube video en gang i tiden (husker ikke merke) hvor det ble sagt at den måtte stå nesten 45 minutter før bruk... vet ikke med deg, men jeg har hvertfall ikke tid til det! Hehe. Neh, kjøp deg SC5 - du blir ikke å angre!
 14. Kjempebra! Var på tide at det kom noe skikkelig saker på banen. Facebook er håpløst og det er ekstremt mye gjentagelse, og man blir lei av å bla nedover spørsmål som omhandler det samme gang på gang. Registrerte meg en gang i tiden på Detailers Club - men synes ting ble rotete og masete. Håper at dette blir den nye suksessen, men jeg blir nok ikke så veldig aktiv da dagene mine er hektiske; men håper på å stikke innom en gang i blant. Skal også bli deilig å slippe mye reklame som også foregår ?
 15. Godt forklart! Aldri tenkt så mye på det, men kjekk kunnskap å ta med seg videre. Jeg har behov for en designer, ser at dette kanskje hadde vært noe for deg.. ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk