Gå til innhold

Hofsoe

Medlem
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Hofsoe vant dagen sist 12. oktober

Hofsoe hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

424 profilvisninger

Hofsoe's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

60

Nettsamfunnsomdømme

 1. Får håpe jeg klarer å koble opp ledbaren på XC’en tilslutt Hadde litt håp om kunne greie å koble på 3 tusenmetere i tillegg med tid og stunder.
 2. Nei, har du sett. Så masse aktivitet det var på dette forumet Litt oppdateringer på R'en. Fått ny headunit i bilen da jeg greide å ta knekken på den originale da jeg gjorde ett forsøk på å sette på ledbar på bilen. Resultatet ble: Fikk ikke til ledbaren og knertet headuniten. Da måtte jeg bare få kjøpt meg ny. Skulle helst hatt original spiller men får se med tid å stunder om jeg får tak i en jeg kan sette inn igjen. Etter en del jobb med å legge opp ledninger til forsterker, sub, handsfree og DAB så kom den nye spilleren på plass. Eneste er at jeg må ut med den igjen å kjøpe nye ISO kabler med adapter som gjør at jeg kan bruke rattstyringen. Og så til andre nyheter: Ny bil på tunet 2007 Volvo XC70 D5 185hk med 165.000km på telleren. Så da er S60'en oppgradert til kose/sommerbil Var litt deilig å kjøre en bil med litt bakkeklaring igjen. Kona sin Outlander teller ikke da jeg ikke kjører den til vanlig. XC'en er mye bedre å kjøre en den riskokeren. Så da er jeg klar for vinteren.
 3. Jeg hadde en Mondeo selv en gang med slike lister. Jeg mener jeg bare kjørte over de med maskin. Ble noe bedre. Er nok best å bruke en liten maskin om du har tilgang til det.
 4. Til min store forskrekkelse her om dagen oppdaget jeg at jeg har fått litt vaskestriper i bilen ? Så ikke pent ut der bilen sto i solnedgang. Hvis dette sitter i coatingen kan man her bare ta ett finsteg og legge ny coating?
 5. Fikk litt arbeidslyst over meg i dag og coatet vinterfelgene på Outlanderen men coatingen jeg kjøpte i fjor. Britemax Igneous. Jeg håper den fortsatt gjør susen selv om den har vært åpen i ett år. Var flytende og fin så satser på at det blir bra. Og ja, jeg vet dekksidene ser jævlig ut, men det får så være. Var lei av felgvask på slutten.
 6. Kanskje en runde på behandling av dekksider og hvilke produkter som er å anbefale? Venter selv på nye sommerdekk på bilen så kan jo være greit å få noen tips før de blir kjørt for mye med. Ser ikke noe problem om dere fremsnakker deres egne produkter her??
 7. Da skal du se vinterfelgene mine. Fy faen så de ser ut. Tidligere eier prøvde å lakkere de selv men mislyktes totalt. Noe han selv innrømte. De er lakkert sort og så har lakken begynt å sprekke så det ser ut som at felgen har sprukket. Tenkte jeg muligens skulle få de restaurert til original stand med mindre jeg før kjøpt meg en vinterbil. Disse felgene ble restaurert av profesjonelle av forrige eier så her er det bare til å prøve å ta vare på de så godt det lar seg gjøre.
 8. Sommerfelgene er vasket og beskyttet for sesongen. Det ble Fusso i år også. Funker veldig bra men planen var å legge coating men tiden strekker ikke til. Nå venter jeg på ny gummi som er på vei til forhandler så blir det snart dekk skift på meg også ?
 9. Hofsoe

  Hofsoe's garasjelogg

  En liten oppdatering på garasjen. Ett før og etter bilde. Begynner å bli litt mer personlig preg over tilfluktsrommet nå. Sofaen skal ut da jeg fortsatt på ha plass til 2 biler ? Før Etter
 10. Mulig jeg må investere i en tekstilrenser / våtstøvsuger (er det forskjell på de to tingen?) Har en sofa som trenger en runde rens samt 2 biler som kunne hatt godt av en runde med rens på teppene. Men jeg er helt grønn på dette og ønsker forslag til hvordan maskin jeg evt. burde investere i. Er det Kärcher som gjelder på dette området? Budsjett? Ikke mer enn 5000 maks! Vil helst få tak i en pakke med det jeg måtte trenge av utstyr og såper. Ser at Garasjetid har litt forskjellig å tilby. Men greit å sjekke hvilke alternativer som finnes.
 11. Ja, er jo litt sånn jeg tenker også. Men synes de er litt vel stive i pris i forholdt til alder og km.stand. Ville jo også helst hatt en fra 2008 og oppover men har hørt at understellet på disse kan være en ren katastrofe hva angår rust. Så er det jo også den berømte automatkassa da som ikke er av den beste kvaliteten.
 12. Jeg går med ett håp om å kunne forfremme S60’en min til sommerbil til høsten. Dvs. At jeg håper å kunne kjøpe meg en bruksbil/vinterbil å bruke ellers på året. de kravene jeg har er at det må være bakkeklaring, awd og helst automat, men det er ikke ett absolutt must hvis andre ting stemmer. må være grei plass til 2 barneseter. (Kjerringa er ikke så nøye da hun kjører hovedbilen) Jeg har mest lyst på en Volvo XC70 eller muligens en Ford Kuga. Men jeg er åpen for det meste bortsett fra BMW og Audi. Hvilken biler har dere som kan være fornuftige kjøp. Budsjettet mitt er absolutt ikke mer enn 120.000kr. Helst rundt 100.000kr og bilen burde helst ha gått under 200.000 km. Men jeg greier å være realistisk oppi alt. Kom med forslag?
 13. Hvilke produkter anbefaler dere å smøre pakningene rundt dører på bilene med?
 14. Jeg er snart tom for metallpartikkelfjerner og skal kjøpe meg en ny. Jeg har til nå kun erfaring med Korrosol og synes den gjør susen men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Valget pr. i dag står i mellom Blankbil Purple Core og Koch-Chemie Felgenblitz. Men jeg lurer litt på hvordan disse er i forhold til Korrosol? Har dere evt. andre gode mpf å komme med?
 15. Ja. Ble vesentlig bedre. Lyset på disse Outlanderene er en vits! Så det gjorde seg. Må se om jeg kan greie å ta noen bilder etterhvert så skal jeg få lagt ut resultatet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk