Gå til innhold

Hofsoe

Medlem
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Alt skrevet av Hofsoe

 1. Hvilke produkter anbefaler dere å smøre pakningene rundt dører på bilene med?
 2. Jeg er snart tom for metallpartikkelfjerner og skal kjøpe meg en ny. Jeg har til nå kun erfaring med Korrosol og synes den gjør susen men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Valget pr. i dag står i mellom Blankbil Purple Core og Koch-Chemie Felgenblitz. Men jeg lurer litt på hvordan disse er i forhold til Korrosol? Har dere evt. andre gode mpf å komme med?
 3. Ja. Ble vesentlig bedre. Lyset på disse Outlanderene er en vits! Så det gjorde seg. Må se om jeg kan greie å ta noen bilder etterhvert så skal jeg få lagt ut resultatet.
 4. Det ble lys på bilen. Fikk montert det her om dagen. Valget falt på en Lumen Helios CS15 ledbar kjøpt på Black Friday hos BPK for en hyggelig pris. Gikk veldig greit å montere og koble til. Fikk en flatsikringsholder hos en bekjent som jeg koblet til på langlys sikringen. Så det funket fjell. Får se om jeg får tatt noen bilder en dag med resultatet.
 5. Tørker hver gang. Har waterspot remover liggende. Får prøve det en dag jeg får lysten over meg
 6. Takk for svar. Bilder er jo alltid konge men jeg får gi det ett forsøk først. Har du evt. noen anbefalinger av ledbar? Hva bruker Mitsubishi selv? Jeg får satse på det er noen nettsteder som har gode tilbud på Black Friday.
 7. Vurderer å sette på en ledbar på konebilen, en 2019 Outlander men er noe usikker på hvordan dette gjøres. Jeg har søkt litt rundt omkring men finner ikke helt svaret. Har delvis funnet ut hvordan det skal gjøres men finner ikke helt ut hvor releet kommer inn. Ifølge en fremgangsmåte på en Outlander side på Facebook så skal en leding til batteri eller i en sikringsboks i motorrommet, en leding skal til jording og en ledning skal kobles til lysledningen til langlysene. Men hvor og hvordan skal releet festes? Er jo så mange som har ekstra lys så dette kan jo ikke være rakettfors
 8. Nå begynner saltesesongen så det var på tide å ta en liten underspyling av bilen. Skummet ned med Blankbil Power wash X-trem og deretter spylt av med underspylingslanse. På overtid så ble bilen i helgen satt inn med en ny runde med top-up. Britemax Remax. Så da burde den være klar for vinteren. Men jeg kom over noen stygge flekker i bilen. Noen som vet hva dette kan komme av? Rester av kjemi? Waterspot?
 9. En liten oppdatering må til. Etter at bilen fikk en runde med understellsbehandling med Mercasol i begynnelsen av sommeren så var det på tide med en motorvask av bilen da motorrommet ikke så ut i måneskinn. Litt før og etter bilder: Bilen ble satt inn med Scholl Boost etter vask. Etter at bilen hadde fått seg en real vask denne dagen så var det på tide å tenke på vinteren som nærmer seg. Dro frem restene jeg hadde av coating og fikk lagt på coating i dørkarmer da jeg ikke gjorde det når jeg coatet bilen i vår. Tok også en shinings av interiøret med S
 10. Har selv Liquide Elements maskina. Synes den er veldig fin og god å jobbe med og som heller ikke koster det hvite ut av øynene. Ser at det er mange som skryter av den maskina og veldig fornøyde. Når det gjelder holdbarhet på coatingen så åpnet jeg en flaske i april når jeg coatet bilene mine. Jeg brukte den igjen i helgen uten problem.
 11. Jeg er ikke særlig interessert i sykling men om det står på i bakgrunnen blir jeg av en eller annen grunn sittende å se. Men da helst pga. fakta og kuriositeter programlederne kommer med. Har selv hørt på en del episoder. Jævli mye sprøtt han der har gjort. Men gjestene må være av interesse skal jeg høre. Ettersom jeg hører på podcast nesten igjennom hele arbeidsdagen så må jeg ha litt forskjellig å velge i mellom. Så har begynt å høre på 198 land med Einar Tørnquist. Selv om det er noen kjedelige land her og der så blir de ganske interessante alikevel når han kommer med en del hi
 12. Supert. Får teste ut dette neste gang jeg trenger det
 13. Ok. Så hvis jeg gjører på med remover så legger jeg på ett lag med remax etterpå da? Hva bruker jeg til å nøytralisere removeren på lakken?
 14. Hvis man bruker waterspot remover på coatet bil, da forsvinner coatingen antar jeg?
 15. Ja. Var nesten ikke behov for top-up heller da jeg synes vannskrekken og beedingen fortsatt var god. Men merker veldig godt fordelen med coating. Er så enkelt å vaske bilen. Silkemyk og deilig
 16. Bilen ble i begynnelsen av Juli understellsbehandlet. Da ble alt av rust sandblåst før den ble satt inn med Mercasol. Så da håper jeg det gjør susen de neste årene. Ellers har det gått litt tid siden bilen fikk coating. Dette skjedde i påsken, så jeg synes det var på tide med en liten runde med top-up. Da med Britemax Remax. Bilen har ikke rullet så mange kilometer siden, men har planer om å få lagt på hver 3. til 4. måned. Viktig med litt styrkedrikk når man skal arbeide.
 17. Ja. Bilen er helt orginal. Er kun demperene som ikke er orginale. Prøver å holde det slik.
 18. Yes. Var ett hint av nudelsuppe
 19. Ny pakke fra Blankbil i dag Og de putene som beskytter innholdet ga glede til eldstemann
 20. Ute på cruisetur her om dagen og da ble det knipset ett par bilder.
 21. Har du en alkalisk skumsåpe i nettbutikken som er å anbefale? Da går jeg over på Mr. Pink når jeg er tom for Britemax Pure Max
 22. Ett spørsmål til herr @hjustad. Jeg er snart tom for forvask såpe (washking) og tenkte jeg skulle gå for Britemax Grime out men må denne tilføres snowfoam for at den skal skumme greit i en skumkanon? For hvis det må til, kommer jeg vel like langt med surfex hd som jeg allerede har stående? Og så enda ett spørsmål: Jeg har en kanne med mr. Pink stående. Er det helt feil å bruke denne på bilen innimellom som vaskesåpe eller vil denne drepe coatingen fortere? Synes det er greit å kunne bruke opp de middlene jeg allerede har.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk