Gå til innhold

Hofsoe

Medlem
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Alt skrevet av Hofsoe

 1. Får håpe jeg klarer å koble opp ledbaren på XC’en tilslutt Hadde litt håp om kunne greie å koble på 3 tusenmetere i tillegg med tid og stunder.
 2. Nei, har du sett. Så masse aktivitet det var på dette forumet Litt oppdateringer på R'en. Fått ny headunit i bilen da jeg greide å ta knekken på den originale da jeg gjorde ett forsøk på å sette på ledbar på bilen. Resultatet ble: Fikk ikke til ledbaren og knertet headuniten. Da måtte jeg bare få kjøpt meg ny. Skulle helst hatt original spiller men får se med tid å stunder om jeg får tak i en jeg kan sette inn igjen. Etter en del jobb med å legge opp ledninger til forsterker, sub, handsfree og DAB så kom den nye spilleren på plass. Eneste er at jeg må ut med den igjen å kjøpe nye ISO kabler med adapter som gjør at jeg kan bruke rattstyringen. Og så til andre nyheter: Ny bil på tunet 2007 Volvo XC70 D5 185hk med 165.000km på telleren. Så da er S60'en oppgradert til kose/sommerbil Var litt deilig å kjøre en bil med litt bakkeklaring igjen. Kona sin Outlander teller ikke da jeg ikke kjører den til vanlig. XC'en er mye bedre å kjøre en den riskokeren. Så da er jeg klar for vinteren.
 3. Jeg hadde en Mondeo selv en gang med slike lister. Jeg mener jeg bare kjørte over de med maskin. Ble noe bedre. Er nok best å bruke en liten maskin om du har tilgang til det.
 4. Til min store forskrekkelse her om dagen oppdaget jeg at jeg har fått litt vaskestriper i bilen ? Så ikke pent ut der bilen sto i solnedgang. Hvis dette sitter i coatingen kan man her bare ta ett finsteg og legge ny coating?
 5. Fikk litt arbeidslyst over meg i dag og coatet vinterfelgene på Outlanderen men coatingen jeg kjøpte i fjor. Britemax Igneous. Jeg håper den fortsatt gjør susen selv om den har vært åpen i ett år. Var flytende og fin så satser på at det blir bra. Og ja, jeg vet dekksidene ser jævlig ut, men det får så være. Var lei av felgvask på slutten.
 6. Kanskje en runde på behandling av dekksider og hvilke produkter som er å anbefale? Venter selv på nye sommerdekk på bilen så kan jo være greit å få noen tips før de blir kjørt for mye med. Ser ikke noe problem om dere fremsnakker deres egne produkter her??
 7. Da skal du se vinterfelgene mine. Fy faen så de ser ut. Tidligere eier prøvde å lakkere de selv men mislyktes totalt. Noe han selv innrømte. De er lakkert sort og så har lakken begynt å sprekke så det ser ut som at felgen har sprukket. Tenkte jeg muligens skulle få de restaurert til original stand med mindre jeg før kjøpt meg en vinterbil. Disse felgene ble restaurert av profesjonelle av forrige eier så her er det bare til å prøve å ta vare på de så godt det lar seg gjøre.
 8. Sommerfelgene er vasket og beskyttet for sesongen. Det ble Fusso i år også. Funker veldig bra men planen var å legge coating men tiden strekker ikke til. Nå venter jeg på ny gummi som er på vei til forhandler så blir det snart dekk skift på meg også ?
 9. Hofsoe

  Hofsoe's garasjelogg

  En liten oppdatering på garasjen. Ett før og etter bilde. Begynner å bli litt mer personlig preg over tilfluktsrommet nå. Sofaen skal ut da jeg fortsatt på ha plass til 2 biler ? Før Etter
 10. Mulig jeg må investere i en tekstilrenser / våtstøvsuger (er det forskjell på de to tingen?) Har en sofa som trenger en runde rens samt 2 biler som kunne hatt godt av en runde med rens på teppene. Men jeg er helt grønn på dette og ønsker forslag til hvordan maskin jeg evt. burde investere i. Er det Kärcher som gjelder på dette området? Budsjett? Ikke mer enn 5000 maks! Vil helst få tak i en pakke med det jeg måtte trenge av utstyr og såper. Ser at Garasjetid har litt forskjellig å tilby. Men greit å sjekke hvilke alternativer som finnes.
 11. Ja, er jo litt sånn jeg tenker også. Men synes de er litt vel stive i pris i forholdt til alder og km.stand. Ville jo også helst hatt en fra 2008 og oppover men har hørt at understellet på disse kan være en ren katastrofe hva angår rust. Så er det jo også den berømte automatkassa da som ikke er av den beste kvaliteten.
 12. Jeg går med ett håp om å kunne forfremme S60’en min til sommerbil til høsten. Dvs. At jeg håper å kunne kjøpe meg en bruksbil/vinterbil å bruke ellers på året. de kravene jeg har er at det må være bakkeklaring, awd og helst automat, men det er ikke ett absolutt must hvis andre ting stemmer. må være grei plass til 2 barneseter. (Kjerringa er ikke så nøye da hun kjører hovedbilen) Jeg har mest lyst på en Volvo XC70 eller muligens en Ford Kuga. Men jeg er åpen for det meste bortsett fra BMW og Audi. Hvilken biler har dere som kan være fornuftige kjøp. Budsjettet mitt er absolutt ikke mer enn 120.000kr. Helst rundt 100.000kr og bilen burde helst ha gått under 200.000 km. Men jeg greier å være realistisk oppi alt. Kom med forslag?
 13. Hvilke produkter anbefaler dere å smøre pakningene rundt dører på bilene med?
 14. Jeg er snart tom for metallpartikkelfjerner og skal kjøpe meg en ny. Jeg har til nå kun erfaring med Korrosol og synes den gjør susen men jeg har lyst til å prøve noe nytt. Valget pr. i dag står i mellom Blankbil Purple Core og Koch-Chemie Felgenblitz. Men jeg lurer litt på hvordan disse er i forhold til Korrosol? Har dere evt. andre gode mpf å komme med?
 15. Ja. Ble vesentlig bedre. Lyset på disse Outlanderene er en vits! Så det gjorde seg. Må se om jeg kan greie å ta noen bilder etterhvert så skal jeg få lagt ut resultatet.
 16. Det ble lys på bilen. Fikk montert det her om dagen. Valget falt på en Lumen Helios CS15 ledbar kjøpt på Black Friday hos BPK for en hyggelig pris. Gikk veldig greit å montere og koble til. Fikk en flatsikringsholder hos en bekjent som jeg koblet til på langlys sikringen. Så det funket fjell. Får se om jeg får tatt noen bilder en dag med resultatet.
 17. Tørker hver gang. Har waterspot remover liggende. Får prøve det en dag jeg får lysten over meg ?
 18. Takk for svar. Bilder er jo alltid konge men jeg får gi det ett forsøk først. Har du evt. noen anbefalinger av ledbar? Hva bruker Mitsubishi selv? Jeg får satse på det er noen nettsteder som har gode tilbud på Black Friday.
 19. Vurderer å sette på en ledbar på konebilen, en 2019 Outlander men er noe usikker på hvordan dette gjøres. Jeg har søkt litt rundt omkring men finner ikke helt svaret. Har delvis funnet ut hvordan det skal gjøres men finner ikke helt ut hvor releet kommer inn. Ifølge en fremgangsmåte på en Outlander side på Facebook så skal en leding til batteri eller i en sikringsboks i motorrommet, en leding skal til jording og en ledning skal kobles til lysledningen til langlysene. Men hvor og hvordan skal releet festes? Er jo så mange som har ekstra lys så dette kan jo ikke være rakettforskning å få til. Jeg ønsker ikke å legge opp egen bryter til å inne i kupeen.
 20. Nå begynner saltesesongen så det var på tide å ta en liten underspyling av bilen. Skummet ned med Blankbil Power wash X-trem og deretter spylt av med underspylingslanse. På overtid så ble bilen i helgen satt inn med en ny runde med top-up. Britemax Remax. Så da burde den være klar for vinteren. Men jeg kom over noen stygge flekker i bilen. Noen som vet hva dette kan komme av? Rester av kjemi? Waterspot?
 21. En liten oppdatering må til. Etter at bilen fikk en runde med understellsbehandling med Mercasol i begynnelsen av sommeren så var det på tide med en motorvask av bilen da motorrommet ikke så ut i måneskinn. Litt før og etter bilder: Bilen ble satt inn med Scholl Boost etter vask. Etter at bilen hadde fått seg en real vask denne dagen så var det på tide å tenke på vinteren som nærmer seg. Dro frem restene jeg hadde av coating og fikk lagt på coating i dørkarmer da jeg ikke gjorde det når jeg coatet bilen i vår. Tok også en shinings av interiøret med Scholl Purple. Håper at coatingen holder seg greit på flasken for jeg har lyst å få satt inn sommerfelgene mine med coating før de blir satt på bilen igjen. Med mindre jeg finner meg noen fine 18" Nebula felger å setter på det i stedet.
 22. Har selv Liquide Elements maskina. Synes den er veldig fin og god å jobbe med og som heller ikke koster det hvite ut av øynene. Ser at det er mange som skryter av den maskina og veldig fornøyde. Når det gjelder holdbarhet på coatingen så åpnet jeg en flaske i april når jeg coatet bilene mine. Jeg brukte den igjen i helgen uten problem.
 23. Jeg er ikke særlig interessert i sykling men om det står på i bakgrunnen blir jeg av en eller annen grunn sittende å se. Men da helst pga. fakta og kuriositeter programlederne kommer med. Har selv hørt på en del episoder. Jævli mye sprøtt han der har gjort. Men gjestene må være av interesse skal jeg høre. Ettersom jeg hører på podcast nesten igjennom hele arbeidsdagen så må jeg ha litt forskjellig å velge i mellom. Så har begynt å høre på 198 land med Einar Tørnquist. Selv om det er noen kjedelige land her og der så blir de ganske interessante alikevel når han kommer med en del historier og funfacts. Historiepodden synes jeg er ganske ok. Har blitt vant med programlederene, så har ikke noe problemer med de. Har også begynt å høre på Synderene og Gangseterpodden. Disse er også laget av de som står bak Historiepodden. Ellers høres det også en del på Jerngrep. En podcast om hard rock. Blir litt for mye prat om 80-talls rock men ellers ganske ok podcast. Mulig å oppdage en del ny men gammel musikk. Ellers så er jo også Mil etter Mil å anbefale. Som jeg nevnte over, litt vel mye BMW preik men de er såpass oppegående at de selv også synes det blir litt mye BMW prat til tider. Kan jo også nevnte "Sånn er du, ...", hvor Harald Eia og en annen luring snakker med kjendiser og går litt i dybden på hvordan de er som personer etter at de har svart på en undersøkelse i forkant bestående av 240 spørsmål.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk