Gå til innhold

ThomasT99

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av ThomasT99

 1. Har polerte alufelger på en Audi, får coating like godt feste på det som på lakk?
 2. Skal jeg da legge base + R på nytt? Eller bare R?
 3. Det er bare i Unc-r. Panseret, så det ble litt stort. Var klar over den kjappe herdetiden, men det ble noe high spot allikevel. Da er det kanskje ikke så mye arbeid. Takk for svar ?
 4. Har lagt et lag med Max Protect V1 + et lag med UNC-R. Topp stemning, men litt uhekdig med et panel og skal ta det på nytt. Hvor grovt skal man kjøre på med for å få det effektivt bort? Hard tysk lakk under
 5. Det der ser ut som er mekanisk laget? Har du lignende på andre siden? Det tok tid før jeg fikk sjekket dette igjen og det viste seg at jeg hadde vært altfor kjapp i konklusjon. Du har rett, det er likt på andre siden og skal være sånn. Men bra jeg tok feil, da?
 6. Det der ser ut som er mekanisk laget? Har du lignende på andre siden? Nei, det er ikke på andre siden. I virkeligheten er det ikke så symmetrisk som det ser ut som. Er langt unna for øyeblikket, så jeg får ikke tatt noe bedre bilde. Det dukket bare opp etter en kjøretur, ikke det vanligste stedet for en steinsprut, men det er det det ser ut som
 7. ThomasT99

  Fylle i klar plast

  Har fått noe som ligner på steinsprut i baklys på nesten ny bil. Antar Møller skal ha en fot og en arm for et nytt glass og lurer på om det er noe jeg kan fylle i for å gjøre det litt mindre synlig. Det er 3-4 mm bredt og dypt, så det er langt utenfor noe som kan slipes/poleres bort. Usikker på om det er farge helt ut, ser egentllig klart ut det ytterste laget. Dårlig bilde, for selve skaden er vanskelig å få i fokus. Fylle i med klarlakk? Klar Epoxy?
 8. Takk, var det svaret jeg håpet på ?
 9. Legger dette i samme tråd da det er ganske relatert. Er også nybegynner på coating, har lagt "enkel" coating på et par biler. Det har gått fint, men hadde tenkt å ta det et steg videre, med f.eks Max Protect V1 og V2. Tror jeg har kontroll på fremgangsmåte, temperator osv. Men spørsmålet er, hva er det verste som kan skje? At jeg skaffer meg selv mye ekstra arbeid med å fjerne det som ikke ble bra? Eller kan jeg lage permanent skade på lakken?
 10. Hvis man ikke har noe å Ir herde med, kan man vel la bilen stå et par dager? Eller hvor lenge vil du tro det gasser uten behandling? Vil det hjelpe å kjøre igang klimaanlegget (varmepumpe, ikke diesel?) for å få opp temperatur?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk