Gå til innhold

Suzanne

Moderator
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Suzanne vant dagen sist 8. april 2020

Suzanne hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

514 profilvisninger

Suzanne's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

51

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei. Generelt så er sånn ca alle som er sabla dyktige på betong og epoxy fra Vinstra? Gulventreprenøren AS (tidligere Gauksås) er innmari flinke. De har pendlerboliger på østlandet?
 2. Hahaha, gutta har litt flere biler jah? Vw Tiguan 2013 Mercedes C350e 2017 Sånn, ferdig?
 3. Denne: https://www.bilpleievelgeren.no/diverse-pumpeflasker/kwazar_venus_360º_pro_1_5_liter__3724741?gclid=EAIaIQobChMIj_rt3rCB6AIVBomyCh0TmwqaEAQYBCABEgLPLvD_BwE
 4. Jeg bruker Kwazar, når den er tom så skyller jeg den i varmt vann og kjører litt vann i gjennom sprøyta. Funker fint her.
 5. Det er ikke mange parkeringer utenfor Car Spa, men rett over er det en del boliger med gateparkering. Ellers kan du parkere i sentrum å ta buss?
 6. Jeg bruker en app på telefonen.
 7. Velkommen, hyggelig å se nye ansikt?
 8. Jeg elsker den, nå skal sille? Kreshe eller nei.???
 9. Ja, øl er godt:) Men her er det snakk om å ha faglig innhold, og knytte bekjentskaper på tvers i miljøet etc. Poenget mitt var at hvis du er mest opptatt av musikk, dj, bowling og fylla så er det andre arenaer som er mer egnet enn dette detailing eventet. Vi drakk selvfølgelig øl, men var ikke der fokuset var?
 10. La det bli på et lignende det sted som i fjor. Dette er ikke noe fylletreff, og det var ett veldig godt arrangement i fjor. Hvis dere er ute etter badeland og dj så bør dere se video fra forrige HADE. ?
 11. Har ikke jeg sett deg på mine byggeplasser? ? Velkommen?
 12. Suzanne

  Biltema

  Personlig bruker jeg produkter fra bilpleiebutikker fordi de kommer i konsentrat så jeg kan blande selv. Det er billigere og jeg synes de har høyere kvalitet. Ved å blande selv så får jeg den mengden jeg trenger, hverken mer eller mindre. ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk