Gå til innhold

Ole Jørgen Bjerkeli

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Ole Jørgen Bjerkeli

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Spør sikkert utrolig dumt.. men bare lurer .. hva er egentlig den store forskjellen på en Detail Brush og en rund malepensel ??
 2. Heisann !! Har nå gått tom for Prickbort. Så har jeg fått ett "tilbud" på en 25l dunk med Super 81 fra Selaclean. Men er det noe ala PB? Eller burde jeg kjøpe meg en ny dunk med PB ? ille usikker altså
 3. Jeg leser det at man skal vente 24h mellom hvert lag.
 4. Fikk gått over bilen med polishen i dag, så nå skal den få herde til i morgen efta. Nå er da ikke jeg noe racer på det polerings greine, men syntes det er litt moro å pusle litt. Men syntes den var bra å jobbe med, men man kan nok ikke bruke den som en ett steg hvis man har bittelitt mer riper enn milde vanlige vaskeriper. Den lukter godt, det skal den ha. og den ble blank i mine øyne. Den vil nok være mer enn god nok for de fleste som bare vil ha bilen litt blankere. Jeg brukte grønne Rupes puter, og en DA med 15mm utslag (er det ikke det de kaller det?) Brukte ogs
 5. Bestilte meg nettopp Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax og Spray Coating for å teste ut om det faktisk er så fint som de lover håper bare det kommer før helgen Noen som har testet ut ?
 6. Noen som vet ? Går det greit å blande ut f.eks Surfex HD eller produkt til skumkanon i en større kanne for å slippe å blande hver gang man trenger mer ? At man blander ut ferdig blanding i en 10/25 liters kanne f.eks Eller, vil den miste effekten sin når det får litt tid ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk