Gå til innhold

Eivgro

Medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Eivgro vant dagen sist 25. juni 2020

Eivgro hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eivgro's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/1)

24

Nettsamfunnsomdømme

 1. Pakke fra detailshop, kjapp levering? Fikk selsagt til en ordre på 3000kr, så fikk alt av freebies? Enkel kunde å lure sånn....
 2. Pakke fra blankbil, ser frem til å prøve purple core. Kjapp levering?
 3. Takk for svar, da blir det purple core. Det ramler vel inn en bestilling iløpet av kvelden.
 4. Hei, er snart tom for korrosol, skulle hatt noe nytt med samme bruksområde. Setter pris på om Hjustad (eller noen andre) kan gi en liten gjennomgang på de praktiske forskjellene mellom de 3. Er det kun zombie som er blødende? Bør jeg (i klassen entusiast) bruke tixo? Gir tixo mest bang for the bucks? Er mao hvem hva hvor jeg trenger svar på.
 5. Kc fse på hagebord med glassplate, knall. Enkelt å få rent, uten streaks. Tar kalkflekker, som lovd.
 6. Ikke hørt den, men helt sikkert for kort, som vanlig? Ukependler trøndelag til hamar for øyeblikket. Podden er høydepunktet torsdag på tur hjem, men holder knapt til elverum
 7. Nytt produkt fra kc, men litt lite informativ video? Gjetter at denne er i samme gate som scholl s3/s20? Stod skrevet orange peeling på slutten av videoen, skal denne ta det? Bør en absolutt bruke padden som hører til, eller funker det bra med andre også? Øs av din kunnskap Storefot, eller ev. andre for den saks skyld.
 8. Er støykansellerende hodetelefoner gode hørselvern? Beskytter de mot all støy? Håper noen kan svare. Har selv hørselvern fra zekler med bluetooth og aktiv støydemping som brukes både på byggeplass og hjemme til div.
 9. Nice? Lurte på hva i h den lukta var når jeg åpna kassen, sikker på at det var lekkasje på noe? Men lukta digg. Ikke fått testa glasswipe ennå, blir lagt i bilen til behovet dukker opp.
 10. Ikke mobb kameraten min? Liker kwazar sprayflasker? Men selvsagt en fordel at det funker....
 11. Jeg sprayer på panelet og wiper lett med klut. De fleste kjemi flasker tåler monopol Har hatt monopol på blå kwazar sprayflaske, der har sprayhodet tatt kvelden. Er kanskje sort kwazar som er tingen kontra blå. Vet ikke hvordan andre merker er med silikonfjerner.
 12. Sleit litt med disse idag, sommerfelger på min sønns bil. Noen som kjenner felgtypen og/eller vet om det er ubehandlet metall på ytterste del av felgen? Eneste som tok litt var grov polish på en klut og kraftig gnukking. Noen gode tips for hvordan man kan få disse fine?
 13. Har prøvd 3 forskjellige blødende felgrenser, scholl rim7, kc fb og bh auto-wheel. Alle er gode etter min mening. Kc fb er mer anvendelig, da den kan brukes på lakk. Den jeg liker best, er bh auto-wheel, syns den rengjør bedre enn de andre to. Altså mindre jobb med børste for å få ren felg. Bruker selv bare blødende felgrens ved behov, ellers alkalisk såpe. Kjøpte en 5l med bilberry wheel cleaner som jeg bruker til vanlig felgvask. Vil ikke si at den gjør betraktelig bedre jobb enn vanlige alkaliske vaskemidler, som feks surfex.
 14. Takk til Tommy for å videreføre stereotypen om at håndverkere/folk i arbeidsklær er jæ*** griser, og selvsagt skyld i coronasmitten? Her i Trøndelag tenker vi annerledes. Vi trekker en linje ved Dovre, alt sør for den er jævla griser? Uansett, savnet en ting i podcasten. Det snakkes endel om graphene på feks youtube. Noen mener det blir det neste store. Hva tror dere? Kan det sammenlignes med coating eller sealer? Dere snakker også om at feks wetcoat kan ødelegge egenskapene til en keramisk coating. Hva når en gjør det samme på en sealer eller voks, dreper en da egenskapene til første lsp?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk