Gå til innhold

Eirik Dankertsen

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Nøytral

Om Eirik Dankertsen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

232 profilvisninger
 1. Spørs om jeg lander på den varianten ja, blir tidsnok dritlei når dieselvaskeren soter ned om man ikke spyler kontinuerlig......av og på, da blir det mye sot og bannskap. 35-40 grader på vannet så bør en 200l vvb funke
 2. Vurderer innkjøp av varmtvannsvasker, evt. montere gjennomstrømningsbereder. Noen her som har erfaring med slike beredere? Sett på noen få, men virker som det er litt lite kapasitet ; liter pr.time.
 3. Samtidig få nøytralisert syra med alkalisk. Lastebiler er et godt eksempel, galvaniserte deler ser ikke bra ut om man ikke får nøytralisert nok. Jaja......ser ut som vi kan summere opp, at såpe er tingen.
 4. Enkelte ganger fint med syre, men virker som det er gjengs med såpe / skum også. Stusset litt når jeg ser produsenter ikke nevner annet enn vann.....inkl. mitt favorittmerke. Og til de som ikke har brukt det før; verneutstyr på plass først, maske og god ventilasjon.
 5. Syrevask, her tenkte jeg å høre om andres erfaringer ved bruk. Den typen jeg har brukt, "togvask", der er jeg alltid nøye med å skumlegge bilen rett etter avspyling. Da får jeg nøytralisert den, og slipper matte overflater, uønsket tæring på aluminium etc. Noen som har erfaring med syrevask der kun vann holder ?
 6. Da er evt ryddet av bordet. Blir nok bra, ha et nøytralt forum også
 7. Var mest med tanke på produkter, tjenester får vel gå i andre kanaler. Bare en tanke som streifet meg. Men holder butikken utenfor selvfølgelig, om det blir krasj med reglene
 8. Bare sånn for sikkerhets skyld, vi som har firma, fy fy om vi ønsker å gi en fast rabatt til medlemmene her? Eller tenkt på noe mulighet for dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bruksvilkår til å plassere en lenke til siden med vilkår for bruk